INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

VIDEO Pep Guardiola, la un meci al unei echipe de cartier din Manchester » I-a lăsat mască pe jucători: „Sunteți foarte buni! Sunt invidios”

Pep Guardiola // FOTO: Reuters
Pep Guardiola // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 01 aprilie 2019 10:34

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, i-a suprins pe jucătorii unei echipe dintr-un cartier din Manchester.

Guardiola a profitat de timpul liber, după victoria lui City cu Fulham, 2-0, și a mers la un teren sintetic pentru a vedea o echipă de cartier.

Pep a rămas impresionat de nivelul jucătorilor. „Joacă foarte bine. Folosesc și eu astfel de antrenamente. Trebuie să ne antrenăm pe distanțe scurte pentru a lua rapid decizii bune”, a spus Guardiola, potrivit As.

După aceea, Guardiola le-a vorbit jucătorilor și i-a felicitat: „Sunt impresionat, băieți. Sunteți mai buni decât în filmulețele pe care le-am văzut. Serios, jucați foarte bine. Credeți-mă! Controlați bine, pasați bine și finalizați incredibil. Ați marcat 4-5 goluri frumoase. Sunt invidios. Aș vrea să joc și eu așa, dar nu mai pot. Vă supărați când ratați, vă bucurați când marcați și se vede că vă place fotbalul”.

La final, Pep a primit un tricou personalizat de la jucători.

Vezi și:

Război total în Premier League » Pep Guardiola râde de Jurgen Klopp după ce a trecut pe locul 1: „E greu să vezi mingea într-o zi însorită”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează