INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

VIDEO Pepe a comis-o la primul meci după revenirea la Porto » Ce decizie a luat arbitrul după intrarea criminală a portughezului

FOTO: Captură @Twitter +1   FOTO
FOTO: Captură @Twitter

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2019 14:25

Pepe (35 de ani) a evoluat în premieră pentru FC Porto după revenire, în victoria obținută în Cupa Portugaliei contra lui Leixoes , scor 2-1 după prelungiri (1-1 în timpul regulamentar).

Portughezul, recunoscut pentru duritatea din joc, a comis-o și aseară. În minutul 88 al partidei a avut o intrare brutală, cu talpa ridicată, asupra brazilianului Pedro Henrique. A scăpat de eliminare, arbitrul înfruntării arătându-i doar cartonașul galben, dar nu și de furia fanilor și a presei din Portugalia.

Pepe a mai evoluat pentru FC Porto între 2004 și 2007. A fost cedat la Real Madrid în schimbul sumei de 30 de milioane. După 11 sezoane în Spania, a încercat o aventură la Beșiktaș. În iarnă a revenit în Portugalia.

Vezi și: 

Rafael Van der Vaart, atac la conducerea Realului: „E cel mai bun din lume! Când e pe bancă, plec de pe stadion”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează