INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA - REAL MADRID 2-2

VIDEO Pepe: "Iniesta e penibil, dar aşa sînt cei de la Barça, simulează" » Tito: "Să-i facem un video lui Pepe cu faulturile făcute de el"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 08 octombrie 2012 13:13

Fundaşul central al lui Real Madrid, Pepe, i-a taxat pe catalani, pe care îi acuză că simulează. Antrenorul Barcelonei, Tito Vilanova, i-a dat imediat replica.

"Am făcut un meci mare. Barça a avut o singură ocazie în prima repriză şi a înscris. Noi ne-am mişcat bine. Am avut şi noi acea ocazie imensă a lui Karim şi apoi, poate, un penalty la Ozil, dar am luptat bine contra Barcelonei. Am fi meritat victoria", a zis portughezul.

Apărătorul de 29 de ani s-a enervat cînd a fost întrebat dacă a fost penalty la intrarea sa asupra lui Iniesta (50): "Nici nu l-am atins! Iniesta şi-a dat seama că nu mai ajunge la minge şi s-a aruncat, s-a tăvălit în careu. Ce a făcut el e penibil, dar aşa sînt ei, cei de la Barcelona, foarte buni actori"

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE ALE MECIULUI!

Replica nu s-a lăsat aşteptată şi a venit chiar din partea tehnicianului Tito Vilanova. Dacă în "era Guardiola", catalanii nu prea răspundeau provocărilor, acum situaţia s-a schimbat: "Pepe zice că sîntem buni actori? Că simulăm? Am putea face un video cu toate loviturile şi faulturile sale. Oare ce-ar spune despre asta?"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (72)
gabrinho
gabrinho  •  09 Octombrie 2012, 00:24
Postat de cpt.ahab pe 08 Octombrie 2012, 21:47

Portughezii sunt neamurile proaste ale peninsulei Iberice. Iar Pepe este neamul prost al Portugaliei. In general, Pepe e un soi de veriga lipsa.

Vara asta am fost in Portugalia in CASCAIS.Si pot sa spun ca m-am simtit foarte bine oamenii chiar sunt linistiti si ospitalieri,PEPE are origini Braziliene d'aia e el mai pr0st asa.

gabrinho
gabrinho  •  09 Octombrie 2012, 00:23
Postat de sakazuke pe 08 Octombrie 2012, 17:32

imi amintesc ceva ...........parca un arbitru care il elimina pe pepe nedrept, si apoi ....

Se vede si in videoul asta cat de "nedrept "a fost eliminat Pepe.Trebuie sa ai IQ-UL foarte mic sa spui ca eliminarea nu a fost corecta,mai pe scurt trebuie sa fii fan madrilen.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  08 Octombrie 2012, 21:47
Postat de chr508 pe 08 Octombrie 2012, 20:18

Pepe sa invete intai sa manance cu furculita si cutitul si dupa sa comenteze.

Portughezii sunt neamurile proaste ale peninsulei Iberice. Iar Pepe este neamul prost al Portugaliei. In general, Pepe e un soi de veriga lipsa.

Vezi toate comentariile (72)
Comentează