INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ESPANYOL - BARCELONA 1-1

VIDEO Pique a făcut show după ce a marcat contra rivalei Espanyol: "Are patron chinez și este dezrădăcinată! Am vrut să închid gura fanilor"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 05 februarie 2018 10:35

Espanyol și Barcelona au termiant la egaliate, 1-1, în derby-ul Catalunyei, după un meci extrem de tensionat.

Golul Barcelonei, marcat la 1-0 pentru Espanyol, a fost înscris de fundașul Gerard Pique. După gol, catalanul s-a bucurat în fața fanilor lui Espanyol, care l-au huiduit tot meciul și care de-a lungul timpului i-au jignit familia, făcându-le semn să tacă. După meci, Pique a explicat gestul și a vorbit despre rivalitatea cu fanii lui Espanyol.

"Gestul meu o lipsă de respect? Nu, lipsă de respect a fost să mă denunțe că am zis că sunt din Cornella, ceea ce e evident. În schimb, nu denunță insultele făcute de fanii lor. Sunt suporteri, nu puțini, care la ultimele vizite s-au luat de mine și de familia mea. Înțeleg să zică de mine, dar să-mi lase familia în pace. Sunt mulți fani Espanyol, prieteni cu mine, care sunt oameni buni. După gol am vrut să închid gura celor din peluză.

E clar că ei sunt din Cornella (n.r. o localitate lângă Barcelona, unde este situat stadionul lui Espanyol). Sunt din ce în ce mai dezrădăcinați. Au un patron chinez și toți consilierii sunt chinezi. Sunt de unde sunt și așa funcționează. De fiecare dată, Espanyol este tot mai dezrădăcinată. Le-am spus și celor de acolo.

Ce spun fanii doare mult și am încercat să le răspund. Pare că a funcționat și că s-a consumat multă cerneală în ziarele din Catalunya", a spus Pique potrivit ziarului Sport.

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează