INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MILAN - EMPOLI 1-2

VIDEO Porțelan chinezesc » Milan s-a făcut de râs contra unei echipe amenințate cu retrogradarea, 1-2 cu Empoli

Mchedlidze l-a anticipat pe Zapata și a înscris la colț, din cornerul bătut de El Kaddouri // Foto: Guliver/GettyImages
Mchedlidze l-a anticipat pe Zapata și a înscris la colț, din cornerul bătut de El Kaddouri // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 24 aprilie 2017 00:00

Trupa lui Montella s-a făcut de râs contra unei echipe amenințate cu retrogradarea. Suso a ratat și un penalty, defensiva a greșit îngrozitor, iar Donnarumma a limitat ieri dezastrul.

De când a încăput pe mâna chinezilor, Milan nu se simte deloc bine. A evitat eșecul în derbyul cu Inter în minutul 90+7, iar ieri a luat bătaie, tot pe "San Siro-Meazza", de la Empoli (1-2), locul 17! Echipă amenințată cu retrogradarea și pe care o depășise în tur cu 4-1.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Degeaba au trimis 29 de șuturi rossonerii, dintre care 12 cadrate. Unul singur (Lapadula) l-a învins pe imensul Skorupsky.

Apărarea, fragilă ca un porțelan chinezesc, l-a trădat iar pe Montella. Mchedlidze a profitat la un corner și a deschis scorul, într-o primă repriză oribilă a gazdelor. Până și Suso a dezamăgit, cu un penalty prost executat pe centru, Skorupsky neutralizând și reluarea lui Lapadula.

Maccarone și Thiam s-au distrat cu fundașii adormiți ai Milanului, forțată să recupereze două goluri. Cum nici noroc n-a avut "Diavolul" (Ocampos a lovit transversala), revenirea n-a fost posibilă. Ba mai mult, Donnarumma a salvat senzațional în două faze de unu la unu, cu aceiași Maccarone și Thiam.

3victorii a reușit Empoli contra Milanului în Serie A în 24 de dueluri, și toate obținute pe San Siro

4penaltyuri a apărat Skorupsky în acest campionat. Este cel mai eficient goalkeeper din Serie A

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează