INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL - MANCHESTER UNITED

VIDEO Prea fricoase » Preocupate să nu primească gol, Liverpool și United au remizat pe Anfield, 0-0

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2016 23:55

Liverpool și Manchester United au terminat la egalitate partida de pe Anfield, scor 0-0. "Cormoranii" au fost mai periculoși, însă echipa lui Jose Mourinho s-a apărat exemplar și a reușit să plece neînvinsă din acest derby.

Cele mai mari ocazii au aparținut gazdelor, care puteau marca în trei rânduri. Prima a fost în minutul 59, când De Gea a respins fantastic încercarea lui Emre Can.

Apoi a venit rândul lui Coutinho să-l încerce pe De Gea, cu un șut de la 28 de metri. Portarul lui United a respins din nou. Liverpool putea da lovitura pe final.

Roberto Firmino scăpase spre poartă după ce a fost găsit excelent de Coutinho, dar a fost ajuns de Valencia, care a avut o intervenție fantastică.

După acest scor Liverpool urcă pe locul 4, cu 17 puncte, cu doar două sub Manchester City și Arsenal. Manchester United este abia pe 7, cu 14 puncte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close