INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Prima reacție a lui Mourinho după ultimul eșec: "Nu e posibil să se întîmple așa ceva" » Anunț înfiorător! Chelsea și-a schimbat obiectivul

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 decembrie 2015 09:54

Chelsea n-a putut-o învinge nici pe nou promovata Bournemouth, ba mai mult, formația lui Jose Mourinho a pierdut acest joc de pe teren propriu, scor 0-1.

Antrenorul lui Chelsea a încercat să explice acest nou eșec al formației sale și s-a declarat îngrijorat pentru situația în care se află formația londoneză. Unicul gol al partidei a fost marcat de Murray în minutul 82.

"Obiectivul nostru e să prindem primele 4 locuri, dar după acest meci trebuie să ne schimbăm obiectivul. Sperăm să prindem primele 6 poziții. Sînt îngrijorat. Totuși, nu e posibil ca Chelsea să se lupte pentru evitarea retrogradării. Cred că arbitrul a greșit la golul adversarilor noștri. Nu meritam să pierdem", a spus Mourinho pentru BBC.

VEZI VIDEO CU GOLUL PARTIDEI

Londonezii sînt la doar 3 puncte de Sunderland, prima echipă aflată sub linie. Bournemouth are 13 puncte și a urcat pe locul 17.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
florin_teodor
florin_teodor  •  07 Decembrie 2015, 08:38

dragi asa-zisi jurnalisti : sunteti infioratori cu articolele dvs. alta meserie nu va-ti gasit ?

blatistu49
blatistu49  •  06 Decembrie 2015, 14:28

e mina caselor de Pariuri clubulcistiga sute de milioane

enjoythesilence
enjoythesilence  •  06 Decembrie 2015, 13:31

Infiorator de fripturisti sunteti voi, ***! Voi sunteti ziaristi sau pitipoance? Nicio diferenta intre voi si cruduta, sanziana buruiana, loredana chivu. Tolontane, la tine in curte cand ai de gand sa te uiti? Iti place sa vezi ce gasca *** ai ajuns sa conduci???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează