INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEVSKI

VIDEO Primele declarații ale lui Rivaldinho după plecarea de la Dinamo » Mesaj pentru Cosmin Contra

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 ianuarie 2018 11:20

Rivaldinho a semnat cu Levski Sofia și abia așteaptă să evolueze pentru formația bulgară, la care va concura pentru un loc de titular cu Sergiu Buș. Brazilianul îi e recunoscător lui Cosmin Contra, care l-a adus la Dinamo și l-a învățat să joace și alt post față de cel pe care evolua în mod obișnuit, cel de atacant.

"Sunt foarte fericit să fiu aici, știu că suporterii vor fi alături de mine. I-am văzut și am auzit multe despre ei. Suntem împreună, suntem de aceeași parte și alături de ei suntem mai puternici.

Știu că e un antrenor foarte bun aici (n.r. Delio Rossi), sper să ajut și să învăț multe aici. Am jucat la Mogi Mirim, la Boavista, Internacional și Dinamo. Acum sunt la Levski și vreau să câștig trofee, aceasta este ambiția mea.

Vorbesc mereu cu tatăl meu, el m-a sfătuit să vin aici, mi-a spus multe lucruri bune despre Bulgaria. Mi-a zis că ar fi o oportunitate bună pentru mine. Toată cariera mea am jucat număr 9, vârf împins, dar la Dinamo am jucat și număr 10. Cosmin Contra m-a învățat să joc și în spatele vârfului", a zis Rivaldinho.

Citește și: Încă un jucător a plecat de la Dinamo! Deja a fost prezentat la noua echipă

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
coriolanus
coriolanus  •  28 Ianuarie 2018, 14:57

Petarda.. Rivaldo are 50 de copii.. 1/50 din talent are si baiatu asta..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează