INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

VIDEO Primele Imagini din documentarul despre Manchester City » Guardiola către jucătorii săi: "Dacă vreți să mă urâți, urâți-mă!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 24 iulie 2018 09:46

Amazon a dezvăluit trailerul documentarului "Totul sau Nimic: Manchester City". Despre un sezon în care City a cucerit campionatul învățând să joace "un fotbal nimicitor"

Pe 17 august, va apărea "All or Nothing: Manchester City". Povestea primului succes al lui City în Premier League cu Pep Guardiola, 47 de ani, manager.

Un PepGuardiola care ardea ca o flacără de fiecare dată când le vorbea jucătorilor.

"Vă voi apăra până în ultima zi a vieților noastre la conferințele de presă, dar aici, în vestiar, vă spun adevărul. Azi, n-am văzut dorință de a învinge. Unii dintre voi joacă mai bine când sunteți supărați pe mine. Dacă vreți să mă urâți, urâți-mă! N-am nicio problemă. Dar la fiecare meci, la fiecare antrenament, trebuie să fiți gata!", le cere Pep.

Și le mai spune ceva: "Vă cunosc calitățile, știu cât sunteți de talentați, însă, ca să fim o echipă de top, trebuie să învățăm să jucăm un fotbal nimicitor".

100 de puncte a adunat City sezonul trecut în Premier League

106goluri au marcat "cetățenii" în 38 de etape (au primit 27)

32 de victoriia reușit echipa lui Guardiola (a pierdut două jocuri)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mal.
mal.  •  24 Iulie 2018, 11:40

Dle Jumătate, cred că în limba română se spune corect așa: „Unii dintre voi joacă mai bine când sunt supărați pe mine”. În rest, un articol bun și semnat! (cum tot mai rar se întâmplă la tabloidul gsp).

hannah.robinson
hannah.robinson  •  24 Iulie 2018, 10:31

Și slujitorii iși urăsc stăpânul și din acest motiv au pierdut la Iași

Vezi toate comentariile (2)
Comentează