INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATE

VIDEO "Prinţul" şi "Faraonul" au salvat "Diavolul" » Goluri senzaţionale reuşite de perlele Milanului

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 01 decembrie 2012 09:54

Milan s-a chinuit în deplasarea de la Catania, reuşind totuşi să cîştige al doilea meci consecutiv în Serie A, scor 3-1. Milanezii s-au impus anterior şi în derby-ul cu Juventus după un penalty contestat de torinezi.

Gazdele au deschis scorul încă din prima repriză, dar golgeterul El Shaarawy a egalat imediat după un ofsaid nesemnalizat. În a doua repriză, şi "Prinţul" Kevin Boateng a marcat superb pentru preluarea avantajului pe tabelă. Acesta a fost primul gol al lui Boateng în acest sezon de Serie A.

În prelungiri, după ce Boateng fusese eliminat, "Micul Faraon" El Shaarawy a reuşit "dubla" cu o nouă execuţie spectaculoasă. Atacantul milanez conduce topul golgeterilor cu 12 partide în 15 partide din Serie A.

VIDEO cu golurile superbe reuşite de El Shaarawy şi Boateng

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
schenker
schenker  •  01 Decembrie 2012, 17:43

Nu joaca acolo Rusescu sa le arate ce e football...

juvemm
juvemm  •  01 Decembrie 2012, 12:21

Sper ca este ultimul articol partinitor care il citesc despre serie pe gsp. Vad ca ati pus si linkul catre "Jafentus" la chestii related... . Sunt doua etape consecutive in care Milanul a fost inpinsa serios de la spate sa castige, penalty inventat cu juve si gol din offside a lui shaarwy ieri. Tot ce citesc in articol e " un offside nesemnalizat si atat". Cum ati scris cand era vorba de Juventus? Va rog sa va faceti treaba de profesionisti nu suporteri amatori.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează