INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

VIDEO PSG continuă în degringoladă: rezultat surpriză cu Nice! Cavani a ratat un penalty în prelungiri

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 mai 2019 20:21

PSG pare că nu se mai regăsește după eliminarea din Liga Campionilor. Deși a reușit să își asigure titlul în Ligue 1, parizienii dezamăgesc aproape la fiecare partidă, iar astăzi au făcut un nou meci slab: doar 1-1 cu Nice, pe teren propriu, după ce au fost conduși.

De data aceasta nu a jucat Mbappe, suspendat, dar au fost pe teren Neymar și Cavani. Însă nici ei nu au reușit să resusciteze jocul lui PSG.

După o repriză fără prea multe evenimente, în care s-a remarcat doar Neymar cu un șut bun în minutul 8, dar apărat de portar, oaspeții au deschis scorul imediat după startul reprizei secunde. Ganago a marcat cu un șut sub bara transversală. 

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

Peste 12 minute, oaspeții mai au o șansă mare prin Saint-Maximin, atacant care a nimerit bara. Avântul lui Nice e tăiat de un penalty primit în minutul 60 de PSG și transformat de Neymar.

3 minute mai târziu Cavani marchează un gol, însă e anulat pe motiv de offsaid. După această fază, jocul își pierde din nou din ritm și devine tot mai tensionat pe final.

În prelungiri, arbitrul consultă VAR și dictează un nou penalty pentru PSG, însă de această dată execută Cavani care trimite slab, iar balonul e reținut de portar.

PSG are un singur succes în ultimele cinci partide din campionat, 3-1 cu Monaco.

PSG - Nice 1-1

(Neymar '60 pen. / Ganago '46)

Echipele de joc:

PSG: Areola - Alves, Marquinhos, Kimpembe, Bernat - Paredes ('66 Kurzawa), Verratti - Draxler ('66 Diaby), Neymar, Di Maria - Cavani
Antrenor: Thomas Tuchel

Nice: Benitez - Burner ('89 Srarfi), Herelle, Dante, Sarr - Lees Melou, Tameze, Danilor - Atal, Saint-Maximin ('76 Le Bihan), Ganago ('61 Makengo)
Antrenor: Patrick Vieira

Citește și:

Șoc la Paris! Tatăl lui Neymar s-a întâlnit cu șefii lui Manchester City: „Mereu am vrut să lucrez cu Pep Guardiola!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează