INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ULTRAS

VIDEO Pumni și picioare în pădure! » Huliganii lui Feyenoord s-au răzbunat pe rivalii de la Nancy pentru un episod petrecut acum un deceniu!

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat sambata, 19 noiembrie 2016 10:51

Un grup de huligani ai olandezilor de la Feyenoord i-a provocat la bătaie pe cei de la Nancy, cele două facțiuni reglându-și conturile într-o pădure de lângă Rotterdam, conform Daily Mail.

Rivalitatea dintre cele două grupări datează din 2006, de la un meci din Cupa UEFA de tristă amintire pentru Feyenoord.

19 ultrași ai grupării din Rotterdam, respectiv 24 francezi, fani ai lui Nancy, ajutați de câțiva suporteri ai grupării Strasbourg, au transformat pădurea într-un adevărat câmp de bătălie, ca în evul mediu.

Huliganii și-au împărțit pumni și picioare, toată acțiunea fiind surprinsă de câțiva martori care au filmat întreaga scenă de la margine. VIDEO AICI

Olandezii, îmbrăcați în tricouri negre, i-au înfruntat pe francezii în tricouri albe pentru un conflict care datează din 30 noiembrie 2006, ziua în care Feyenoord a pierdut la scor de neprezentare pe terenul lui Nancy în grupa E a Cupei UEFA.

În deplasarea din Franța, huliganii olandezi au spart tot ce au găsit în cale pe străzile din Nancy, 5 suporteri fiind arestați de poliția franceză pentru incidentele petrecute.

Meciul în sine a fost întrerupt pentru o jumătate de oră, facțiunea din Rotterdam aruncând cu scaune după stewarzii de pe stadion.

Deși a pierdut fără drept de apel, scor 0-3, Feyenoord a avansat alături de Nancy în șaisprezecimile sezonului 2006-07 al Cupei UEFA. Forul continental a luat însă măsuri drastice pentru comportamentul ultrașilor, excluzând olandezii din competiție, decizie de care a profitat atunci Tottenham Hotspur.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează