INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA - TOTTENHAM 2-2

VIDEO Pumni și picioare la finalul meciului! Hiddink a fost aruncat în șanț de jucătorii lui Tottenham!

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2016 18:40

Leicester a scris istorie în Premier League după ce a câștigat primul titlu, profitând de egalul dintre Chelsea și Tottenham, scor 2-2. Vizibil iritați de faptul că au pierdut orice șansă la campionat, jucătorii lui Tottenham și-au ieșit din sărite la finalul meciului.

Antrenorul lui Chelsea, Guus Hiddink, a fost împins într-un șanț din drumul spre vestiare de jucătorii lui Tottenham. Din fericire, tehnicianul nu a pățit nimic.

În anii 90, Arsenal și Manchester United au fost sancționate cu depunctarea pentru faptul că nu și-au putut controla jucătorii într-un conflict similar cu oficialii altor cluburi, menționau jurnaliștii britanici pe Twitter.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
232710900452959
Leopard Trek  •  04 Mai 2016, 07:58

*** " dar site-ul nu este administrat de Capatos, ca altfel...parca vad ca ar fi aparut si stramba de Cruduta ca din cauza ei (aflata in tribuna) i-a venit rau pensionarului de Hiddink :))) Iti crapa capul, nu alta...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  04 Mai 2016, 06:35

CHIAR NU VA ESTE RUSINE SA PUNETI ASEMENEA TITLURI ??? ARUNCAT IN SANT ??????

Vezi toate comentariile (2)
Comentează