INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MELILLA - REAL MADRID 0-4

VIDEO Puștiul brazilian Vinicius elogiat azi în presa din Spania, după primul lui meci ca titular: "A oferit un fotbal strălucitor și amuzant, cum nu face nimeni la Real"

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Articol de GSP - Publicat joi, 01 noiembrie 2018 11:24

Real Madrid a câștigat aseară fără emoții, 4-0 cu Melilla, în turul 16-imilor Cupei Spaniei.

La primul meci pe banca lui Real Madrid, antrenorul Santiago Solari l-a titularizat pe brazilianul Vinicius Junior, 18 ani, adus în vară de la Flamengo, pentru 45 de milioane de euro.

La primul meci ca titular la Real Madrid, Vinicius a impresionat în tricoul blanco. Mijlocașul lateral a avut o evoluție foarte bună, a făcut driblinguri spectaculoase, a dat două pase de gol, una cu exteriorul și una cu călcâiul, și a fost lăudat de presa din Spania.

Ce a scris presa din Spania

"Vinicius nu simte presiunea. Este tânăr și poate profita de șansă. Poate da mult echipei, care are nevoie să rupă rutina din ultima perioadă", a scris La Razon.

"Vinicius a arătat că, cel puțin în fața unui asemenea adversar, are calități pentru a fi decisiv. Fiecare acțiune a atacantului brazilian, care e rapid și dezechilibrant, a creat pericol", notează El Pais.

"A avut momente spectaculoase, a dat pase cu călcâiul, a șutat bine și a pasat excelent, cum nu face nimeni la Real. Are gleznă fină, iar fotbalul său strălucitor a fost folositor, dar și amuzant", au concluzionat cei de la ABC.

"Este dezechilibrant și are viziune. Și-a arătat potențialul", a scris cotidianul catalan Mundo Deportivo.

"Jocul său a luminat era Solari. Mai are multe de învățat, dar deja are multe cunoștințe. Are viteză și tehnică. Este un fotbalist, nu un luptător", a scris El Mundo.

clipboard01

clipboard012

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  01 Noiembrie 2018, 13:08

Pai cu Vinicius joaca si Realul in 11. cu Benzema practic joaca in 10. a mers cat era Ronaldo pe acolo care juca si pentru Benzema. dar acum nu mai merge.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează