INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

VIDEO Mutarea dimineții! Jucătorul se pregătea să plece spre Roma, dar a fost blocat pe aeroport! Barcelona vrea să-l transfere și plătește mai mult

Articol de - Publicat marti, 24 iulie 2018 09:05

Mijlocașul brazilian Malcom, de la Bordeaux, avea un acord cu AS Roma, cluburile se înțeleseseră la 36 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri, când a apărut Barcelona, cu 41 de milioane!

Totul era decis. Sau părea decis. Malcom, 21 de ani, cumpărat de Bordeaux în ianuarie 2016 de la Corinthians cu 5 milioane de euro, era așteptat aseară la Roma. Urma să facă vizita medicală și să semneze contractul pe 5 sezoane. 

Cele două cluburi aveau deja un acord: clubul giallorosso plătea 32 de milioane de euro sumă fixă, plus 4 milioane bonusuri. În total, 36 de milioane. Girondinii ar fi primit de peste 7 ori mai mult față de cât au plătit pentru mijlocașul din São Paulo.

În ultima clipă, când Malcom se pregătea să meargă la aeroport, Bordeaux l-a anunțat să nu mai plece. Apăruse o altă ofertă. Mai bună. Barcelona, care nu poate să-l ia pe Willian de la Chelsea după i s-a refuzat și a treia propunere, de 72 de milioane, vrea să plătească 41 de milioane în schimbul lui Malcom. Sumă fixă!

Război între Barcelona și Roma. Iar Roma îl are director sportiv pe spaniolul Monchi, supranumit "geniul transferurilor". Îl vor fenta catalanii? 

45.000.000 €este cota lui Malcom, potrivit transfermarkt.de

12 goluriși 7 assisturi a reușit brazilianul la Bordeaux sezonul trecut

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
andrei.33
andrei.33  •  24 Iulie 2018, 17:10

Il vrei la fcsb?

magic4ever
magic4ever  •  24 Iulie 2018, 11:27

Bun jucator...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează