INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Ratarea titlului a fost prea mult pentru un fan al lui Liverpool: „Cum de nu am câștigat? Poți să îmi spui cum?”

Liverpool a pierdut titlul în Premier League, dar fanii sunt extrem de devotați echipei // FOTO: Guliver/Getty Images
Liverpool a pierdut titlul în Premier League, dar fanii sunt extrem de devotați echipei // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 14 mai 2019 12:37

Frustrarea e ca la ea acasă în rândul suporterilor lui Liverpool, după ce echipa preferată a ratat titlul în Premier League în detrimentul lui Manchester City. 

Manchester City a devenit campioană în Anglia, cu un punct în plus față de Liverpool, iar fanilor „cormoranilor” nu le vine să creadă că au pierdut trofeul la „mustață”.

Unul dintre fanii înfocați ai lui Liverpool a intrat în direct la o emisiune de radio din Anglia și și-a exprimat frustrarea adresându-i moderatorului o serie de întrebări la care nu găsea răspuns. Nu era în stare să înțeleagă cum a ratat titlul în acest an echipa lui de suflet. 

„Ce altceva trebuie să facem să câștigăm titlul? 97 de puncte și nu îmi vine să cred. Cum de nu am câștigat? Poți să îmi spui cum?”, spunea, în lacrimi, Terry, suporterul supărat.

Articol de Andreea Visu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close