INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID - DEPORTIVO LA CORUNA

VIDEO Război pe străzile Madridului » Un fan al lui Deportivo a murit, după ce a fost bătut violent şi aruncat în rîu!

Foto: Marca
Foto: Marca

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 30 noiembrie 2014 16:19

Momente incredibile în Spania înainte de startul partidei dintre Atletico Madrid şi Deportivo La Coruna. Un fan al oaspeţilor este în moarte clinică, după ce a fost aruncat în rîul Manzanares.
În jurul orei 10:00, în preajma stadionului ”Vicente Calderon” a izbucnit o altercaţie între ultraşii madrileni şi fanii lui Deportivo, anunţă Marca. Nu mai puţin de 13 suporteri au fost răniţi, dintre care trei au fost înjunghiaţi, în timp ce ceilalţi s-au ales cu traume craniene şi fracturi. Un susţinător al oaspeţilor a ajuns la spital în stare gravă şi este în moarte clinică, după ce a fost bătut, înjunghiat şi aruncat în rîul Manzanares, aflat în imediata vecinătate a arenei. A fost scos din apă de pompieri. (VIDEO)

Click aici pentru VIDEO cu bătăile de stradă!

Conform As, fanul se află în acest moment în stare critică. A fost resuscitat înainte de a ajunge la spitalul San Carlos, după ce a s-a ales cu fracturi la nivelul craniului şi hipotermie. În jurul orei 13:30 (ora României), medicii îi făceau masaj cardiac şi încercau să îi ridice temperatura corpului. Marca anunţă că aproape de ora 15:00, suporterul lui Deportivo a decedat la spital.

Doi ultraşi au fost reţinuţi deja de poliţie, care a anunţat că alţi 30 de fani violenţi au fost identificaţi.

În ciuda incidentelor din afara stadionului, partida dintre Atletico şi Deportivo a început la ora 13:00, fără întîrziere.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
locuri.de.munca.la.domiciliu
locuri.de.munca.la.domiciliu  •  01 Decembrie 2014, 13:23

Cele mai sigure oferte de lucru! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

madskills
madskills  •  01 Decembrie 2014, 08:47
Postat de ftwraku pe 30 Noiembrie 2014, 19:33

este ilogic si nu se poate aplica asa ceva....si cine ii primeste? eu propun sisteme de justitie corecte,iar atunci cand ajung in inchisoare sa nu stea cu puta in fund si sa astepte mancare,sa fie educatie prin munca... Nici precum aia de la canal de pe vremea lui nea nicu,dar oricum MUNCA....sa le faca analize si cine este apt medical sa bage munca pentru stat....Nutu Camataru ar fi trebuit sa aiba hecatre de pamant sapate pana acum sau mai stiu eu ce...trebuie sa si poti sa aplici ceea ce vrei sa faci,iar un asemenea sistem neceista multa inteligenta si multe lucruri luate in seama....nu poate Blaga,Udrea sau Zgonea sa gandeasca asa ceva:P

in alte tari stai calm ca se face demult asa ceva. Nu ai nevoie de o inteligenta aparte pentru asta dar te impiedica normele CRETINE cu drepturile omului. Ai "dreptul" sa omori si apoi sa stai ca la hotel, dar nu ai "dreptul" sa fi exploatat prin munca. Eu fix la sapat canale i-as baga ! Munca de sclavi aia care au inteligenta cat nuca si ailalti, dar sunt putine exceptii, munca unde sa-si foloseasca creierul. Cand eram copil ma uitam cum sapa puscariasii la liniile de tramvai, sa vezi ce repede mergea treaba. Acum daca se apuca "Dorei" din astia de la diverse firme, trec 2-3 anotimpuri.

cipinho79
cipinho79  •  30 Noiembrie 2014, 19:36

a murit sau e doar in moarte clinica? probabil ca pentru creierele voastre cat o nuca e acelasi lucru...

Vezi toate comentariile (31)
Comentează