INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VILLARREAL - FC BARCELONA 2-3

VIDEO Reacţia genială a lui Dani Alves după ce fanii lui Villarreal au aruncat cu o banană spre el. Şi Neymar a luat atitudine

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 28 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 28 aprilie 2014 09:34

Dani Alves a fost din nou victima rasismului pe un stadion din Spania. Duminică seara, pe El Madrigal, la partida cîştigată dramatic, 3-2, în faţa lui Villarreal.

În timp ce se pregătea să execute un corner de pe partea dreaptă, un spectator a aruncat cu o banană spre brazilian. Fundaşul dreapta a luat-o, a desfăcut-o şi a mîncat-o, hotărînd să răspundă astfel manifestărilor reprobabile ale fanilor echipei gazdă. Apoi a executat lovitura de la colţul terenului. (VEZI AICI RĂSPUNSUL LUI ALVES!)

Alves a fost cel care a centrat la ambele autogoluri ale gazdelor.

După meci, apărătorul brazilian a declarat: "Mă confrunt de 11 ani cu aceeaşi problemă în Spania şi nu pot decît să mă amuz pe seama acestor retardaţi. Mi se întîmplă adesea astfel de lucruri, pe toate stadioanele pe care joc în Spania. E o ruşine, microbiştii pot să te placă sau nu, pot fi momente tensionate în meci, dar suporterii ar trebui să se concentreze şi să-şi susţină echipa. Pînă nu vor fi luate măsuri nimic nu se va schimba".

Pe contul de facebook, Alves a demonstrat că are mult umor: "Tatăl meu mereu îmi spunea: fiule, mănîncă banane, pentru că previn crampele. Hahaha! Cum de aţi ghicit? hahaha"

Colegul şi prietenul său de la Barcelona, dar şi din naţionala Braziliei, Neymar Jr, a demonstrat la fel de mult umor, dorind să transmită însă şi un mesaj puternic: suntem cu toţii egali. Şi a postat o imagine alături de fiul său.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (35)
pozaru_amator
pozaru_amator  •  28 Aprilie 2014, 15:05
Postat de myers pe 28 Aprilie 2014, 11:51

Nu inteleg care-i obsesia cu bananele?Daca arunca cu un mar,cu un ananas,cu o nuca de cocos sau curmale nu se imflama lumea iar cu o banana da.Daca arunca cineva in tine cu banane e gest rasist?Eu cred ca-i o nedreptate facuta bananei...

Aceeasi e intrebarea de ce lumea se supara cand arati degetul mijlociu in loc de cel mic sau de cel mare. Crezi ca e o nedreptate facuta degetului mijlociu? Cam asta e treaba si cu banana...Nu are nimic lumea cu degetul sau cu fructul in sine ci cu ceea ce reprezinta el intr-un anumit context!

lord_of_the_drinks
lord_of_the_drinks  •  28 Aprilie 2014, 13:43

Respect Dani Alves. Retarzii nu-si mai au locul pe aceasta planeta.

alexzece
alexzece  •  28 Aprilie 2014, 12:29

E sigur Neymar ca ala e fiul lui?E exact opusul lui fizic.:)))

Vezi toate comentariile (35)
Comentează