INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Reacția GENIALĂ a unui copil care făcea turul stadionului lui Real Madrid a devenit virală: "E mai madridista decât Ronaldo și decât mulți jucători din actualul lot!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iulie 2018 19:00

Un mic fan al lui Real Madrid a venit alături de tatăl său la stadionul "Santiago Bernabeu" pentru a face un tur.

A fost intervievat de televiziunea clubului, moment în care i s-a transmis și că va putea avea ocazia extraordinară de a intra pe gazonul unde joacă "galacticii", detaliu permis anul acesta doar între 12 și 29 iulie, în cadrul turului arenei.

Puștiul s-a emoționat teribil când a aflat că va putea călca pe iarba pe care evoluează idolii săi și a început să plângă. Întrebat ce simte, a putut spune printre lacrimi doar "multă emoție. Nu mă așteptam". A fost imediat îmbrățișat de tatăl său.

Fanii campioanei Europei au fost extrem de impresionați de reacția băiatului și au comentat pe rețelele de socializare: "Ar trebui ca jucătorii să vadă acest video înainte de fiecare meci, să știe ce privilegiați sunt să îmbrace tricoul lui Real Madrid", "Ce uriaș e copilul ăsta!", "Madridismo pur", "Merită un meci la lojă", "Acest copil e un adevărat madridista (n.r. fan Real Madrid). Cristiano Ronaldo nu e", "E mai madridista decât mulți jucători actuali".

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
106683413108068
Francisc Dascal  •  29 Iulie 2018, 16:50

RATATULE CORECTEAZA GRESEALA

106683413108068
Francisc Dascal  •  29 Iulie 2018, 09:00

ANALFABETISMUL CONTINUA SI ASTAZI,CITITI TITLUL GLOABELOR !!!!!!!!!! "REACTIA GENIALA A UNUI COPIL CARE FACEA TURUL STADIONUL LUI REAL MADRID" SUNTETI GENIALI DAR SE SCRIE STADIONULUI SI NU CUM APARE IN ARTICOL.CORECTATI SI INAINTEA PUBLICARII ARTICOLELOR CITITI DE CATEVA ORI SA FIE TOTUL CORECT.

claudiu.h12
claudiu.h12  •  29 Iulie 2018, 06:52

Cat *** sa fii !?? .. sa afirmi ca Ronaldo Cristiano nu este madridista ?!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează