INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JOCURILE ASIEI

VIDEO Reacție incredibilă a lui Heung Min Son în timpul executării unui penalty » E obligat să facă 2 ani de armată dacă nu câștigă Jocurile Asiei

FOTO: Captură @Youtube
FOTO: Captură @Youtube

Articol de GSP - Publicat marti, 28 august 2018 20:17

Coreea de Sud s-a calificat dramatic în semifinale Jocurilor Asiei. A trecut de Uzbekistan după cele două reprize de prelungire, 4-3 (3-3 în timpul regulamentar), golul decisiv venind în minutul 117, din penalty.

Partida propriu-zisă a fost lăsată în planul secund. Toți ochii au fost atintiți asupra starului din Premier league, Heung Min Son (25 de ani). Omul din ofensiva lui Tottenham are o săptămână de totul sau nimic. Dacă naționala sa nu câștigă Jocurile Asiei e obligat să execute un stagiu militar de 21 de luni.

Coreea de Sud va juca mâine în semifinalele competiției împotriva reprezentativei din Vietnam. În cealaltă semifinală se înfruntă Japonia și Emiratele Arabe Unite. 

Legea din Coreea de Sud prevede ca orice bărbat apt din punct de vedere medical trebuie să execute o perioadă de aproape 2 ani în cadrul armatei până la împlinirea vârstei de 28 de ani. Sancțiunile pentru neîndeplinirea sarcinii sunt extrem de dure, ajungând în ultima instanță la încarcerare. Sportivii coreeni pot căpăta o derogare doar dacă obțin performanțe remarcabile în numele țării, iar competiția în desfășurare intră în această categorie.

PARK JI-SUNG A FOST MAI NOROCOS

În situația lui Son s-a aflat, în 2002, și vedeta de atunci a naționalei sud-coreene, Park Ji-sung. Dar la Mondialul organizat de țara lui împreună cu Japonia, reprezentativa asiatică a terminat pe locul 4, ceea ce s-a considerat a fi o mare performanță, astfel că Park și coechipierii săi au fost scutiți de serviciul militar.

Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
313192929439788
George Clinton  •  28 August 2018, 21:12

Dezinformare marca GSP. Varsta maxima pana la care se poate efectua stagiul militar este de 35 ani astfel incat coreeanul sudist mai poate astepta... Cum ar fi putut fi stirea mai dramatica? Reducans editorii gsp varsta pana la 28... :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează