INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHAPECOENSE

VIDEO Reacție tulburătoare a jucătorului de la Chapecoense care a supraviețuit accidentului » Decizia de ultim moment din avion care i-a salvat viața: "Inițial nu am vrut"

Foto: Captură Youtube
Foto: Captură Youtube

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 decembrie 2016 18:33

Alan Ruschel, fundașul stânga al lui Chapecoense care a supraviețuit accidentului aviatic din Columbia, a susținut o conferință de presă emoționantă după ce a fost extrenat din spital.

Ruschel (27 de ani) a povestit că un jurnalist l-a rugat să facă schimb de locuri și să meargă în partea din față a avionului, decizie care i-a salvat viața.

"Cadu Gaucho m-a rugat să stau pe scaunele din față și să îi las pe jurnaliști să stea împreună în spate. Inițial nu am vrut, dar apoi l-am văzut pe (Jackson) Follman și el a insistat să stau lângă el. Doar Dumnezeu poate explica de ce am supraviețuit accidentului. Mi-a oferit o a doua șansă", a spus fotbalistul, citat de Daily Mail.

Ruschel a izbucnit în plâns în timpul conferinței de presă și susține că nu își amintește nimic din ceea ce s-a întâmplat.

"Nu-mi amintesc nimic despre accident. Când mi-au povestit ce s-a întâmplat, totul a părut un coșmar. Încetul cu încetul au început să-mi spună ce s-a întâmplat și încep să înțeleg. Încerc să nu vorbesc despre accident, evit știrile, dar din puținele informații pe care le-am văzut cred că a fost greșeala pilotului", a adăugat brazilianul.

Alan Ruschel este unul dintre cei șase supraviețuitori ai accidentului aviatic produs pe 28 noiembrie în apropierea orașului Medellin, în urma căruia 19 fotbaliști ai echipei Chapecoense și-au pierdut viața.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close