CAMPIONATE  ·  CHAPECOENSE

VIDEO Reacție tulburătoare a jucătorului de la Chapecoense care a supraviețuit accidentului » Decizia de ultim moment din avion care i-a salvat viața: "Inițial nu am vrut"

Foto: Captură Youtube
Foto: Captură Youtube

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 decembrie 2016 18:33

Alan Ruschel, fundașul stânga al lui Chapecoense care a supraviețuit accidentului aviatic din Columbia, a susținut o conferință de presă emoționantă după ce a fost extrenat din spital.

Ruschel (27 de ani) a povestit că un jurnalist l-a rugat să facă schimb de locuri și să meargă în partea din față a avionului, decizie care i-a salvat viața.

"Cadu Gaucho m-a rugat să stau pe scaunele din față și să îi las pe jurnaliști să stea împreună în spate. Inițial nu am vrut, dar apoi l-am văzut pe (Jackson) Follman și el a insistat să stau lângă el. Doar Dumnezeu poate explica de ce am supraviețuit accidentului. Mi-a oferit o a doua șansă", a spus fotbalistul, citat de Daily Mail.

Ruschel a izbucnit în plâns în timpul conferinței de presă și susține că nu își amintește nimic din ceea ce s-a întâmplat.

"Nu-mi amintesc nimic despre accident. Când mi-au povestit ce s-a întâmplat, totul a părut un coșmar. Încetul cu încetul au început să-mi spună ce s-a întâmplat și încep să înțeleg. Încerc să nu vorbesc despre accident, evit știrile, dar din puținele informații pe care le-am văzut cred că a fost greșeala pilotului", a adăugat brazilianul.

Alan Ruschel este unul dintre cei șase supraviețuitori ai accidentului aviatic produs pe 28 noiembrie în apropierea orașului Medellin, în urma căruia 19 fotbaliști ai echipei Chapecoense și-au pierdut viața.Anunțul momentului despre Gregorian Bivolaru, liderul MISA. Multe cursante ar fi fost supuse unor obiceiuri șocante
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:30 Documentar, Il Luce
Episodul 9 - Dinamo-Steaua, meciul generalilor
TVR 1
18:00 Fotbal, La Liga
Celta Vigo - Betis
Digi 2, Telekom 4, Look Sport 3
18:15 Fotbal, Serie A
Juventus - Torino
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:00 Fotbal, Liga 1
FCSB - Botoșani
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Serie A
Sassuolo - Lecce
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, La Liga
Valladolid - Alaves
Digi 4
22:45 Fotbal, Serie A
Lazio - Milan
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, Serie A
Granada - Valencia
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1