INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CELTA - BARCELONA 4-1

VIDEO Record negativ pentru Barcelona! De 15 ani nu i se mai întîmplase trupei blaugrana o asemenea grozăvie!

Messi (dreapta) a zburat și miercuri, dar aterizarea a fost teribilă // Foto: Guliver/GettyImages
Messi (dreapta) a zburat și miercuri, dar aterizarea a fost teribilă // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 25 septembrie 2015 00:00

După ce a supraviețuit într-un meci de foc cu Sevilla, 5-4 în Supercupa Europei, campioana s-a predat la Bilbao: 0-4 în Supercupa Spaniei. Iar acum, 1-4 la Vigo cu Celta. Messi? O pasă de gol și o bară. Nici el n-a mai fost în zi bună.

"Nu mă îngrijorează înfrîngerea, nici măcar scorul, ci faptul că ne-am simțit inferiori în joc, ceea ce e o noutate neașteptată și violentă pentru noi". Mascherano e trist și dezamăgit. Barcelona are atacuri de panică, stranii și dese. În plină suferință, totul cedează.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Apărarea își pierde siguranța, gafînd în cascadă, ia foarte multe goluri. Iar cînd se rupe și lanțul Messi - Neymar - Suarez, Barca se sparge și pasagerii săi de milioane se îneacă.

Dezastru după 15 ani

De-abia s-au jucat 9 meciuri din acest sezon (în toate competițiile) și catalanii au primit de trei ori cîte 4 goluri! După 5-4 cu Sevilla, catastrofele 0-4 la Bilbao și 1-4 la Vigo. De 15 ani nu i se mai întîmplase trupei blaugrana o asemenea grozăvie! În Primera, nu mai luase 4 goluri din 7 mai 2008: 1-4 cu Real pe "Bernabeu".

"Ne vor bate rău"

Miercuri seară, Pique a fost aerian, greșind grav la două goluri, Dani Alves a dormit în iarbă, Ter Stegen nu a apărat nimic. Și ofensiva n-a evitat dezastrul: multe ocazii, zero reușite în prima repriză. De altfel, Barcelona nu a marcat nici măcar o dată înainte de pauză în 5 etape de campionat!

Curios, marți, la o zi de meci, Luis Enrique declara: "Dacă vom fi relaxați, Celta ne va bate. Și ne va bate rău!". N-a greșit.

"Adversarii au fost mai buni decît noi, au cîștigat majoritatea duelurilor individuale. Ne doare să pierdem de o asemenea manieră"
Javier Mascherano, jucător Barcelona

"Am avut șase sau șapte ocazii de gol. E ciudat că nu am mai fost eficienți. Avem probleme să marcăm și e neobișnuit, dacă ne gîndim cine sînt jucătorii noștri"
Luis Enrique, antrenor Barcelona

"Prefer să mă bată o echipă ca Celta, fără nici o înșelătorie. Teren cu gazon tuns scurt, udat, un rival bun cu fotbal bun"
Luis Enrique, antrenor Barcelona

5este locul ocupat acum de Barcelona, căzînd direct de pe prima poziție; dar are numai un punct de liderul Real

16goluri a primit Ter Stegen, portarul Barcei, în 9 partide jucate în toate competițiile; o medie de 1,8 goluri pe meci

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează