INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Remontada rossonera » AC Milan a făcut 4-3 cu Sassuolo, iar Locatelli, 18 ani, a înscris primul gol în Serie A și a plâns de fericire

foto: Guliver/Getty Images +3   FOTO
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2016 14:53

Manuel Locatelli, 18 ani, a trăit duminică cea mai frumoasă seară din cariera sa de până acum. Puștiul a marcat primul gol în Serie A , în meciul câștigat de AC Milan, scor 4-3, contra lui Sassuolo.

Mijlocașul a intrat în minutul 59 în locul lui Montolivo în aplauzele fanilor. După doar 14 minute a înscris un gol superb cu stângul, din afara careului, care a adus egalarea pentru echipa sa condusă la acel moment cu 3-2. A plâns de fericire și a ținut să mulțumească familiei.

E momentul pe care-l așteaptă toți copiii care se apucă de fotbal în viața lor. E un vis devenit realitate, încă nu realizez ce am reușit  Manuel Locatelli

Entuziasmat pentru reușită, Manuel a făcut o cursă nebună urlând de fericire. "A meritat tot sacrificiul pe care l-am făcut pentru a ajunge aici. Vreau să mulțumesc familiei mele, prietenilor mei, care mi-au fost alături. E important că am înscris, dar mai importantă e victoria, sunt fericit.

Vreau doar să mă bucur de acest moment, să muncesc mai mult, pentru că n-am făcut încă nimic. Toți trebuie să ne bucurăm de această victorie care a venit într-un moment important", a spus Locatelli după meci.

Întrebat cine e idolul său, tânărul mijlocaș milanez a surprins, nemenționând vreun fost fotbalist al Milanului: "Sunt atâția fotbaliști demni de urmat. Pirlo, Totti, sunt mulți care merită luați drept exemplu".

"Introducerea lui Locatelli a fost importantă, a înscris un gol fantastic care i-a înnebunit de fericire pe fani" Adriano Galliani

Locatelli a jucat împreună cu Donnarumma la Primavera, apoi a fost adus la prima echipă de Filippo Inzaghi, dar n-a debutat sub comanda sa.

Mihailovici a fost cel care, sezonul trecut, i-a dat șansa lui Donnarumma să debuteze, iar Montella i-a dat o șansă lui Locatelli și nu a regretat.

Locatelli e la Milan de când avea 11 ani. A trecut pe la toate echipele de juniori ale clubului rossonero și a debutat oficial în sezonul trecut, într-un meci cu Carpi, scor 0-0. A mai jucat în ultima partidă din ediția trecută de campionat, cu Roma, pierdută de Milan scor 1-3.

AC Milan - Sassuolo 4-3

  • 1-0: Bonaventura a deschis scorul ('9)
  • 1-1: Politano a egalat după doar un minut ('10)
  • 1-2: Acerbi a adus-o pe Sassuolo în avantaj ('54)
  • 1-3: Lorenzo a mărit avantajul ('59)
  • 2-3: Bacca a redus din diferență dintr-un penalty contestat de adversari ('69)
  • 3-3: Locatelli restabilește egalitatea ('73)
  • 4-3: Paletta a adus victoria Milanului ('77)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
986379311381755
Lengyel Adrian  •  03 Octombrie 2016, 16:02

FORZA MILAN!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează