INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Renaște Rooney! Primul hat-trick după 6 ani, gol de la 55 de metri: "Probabil, cel mai frumos gol al meu"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 30 noiembrie 2017 09:37

Căpitanul lui Everton, Wayne Rooney, e decisiv și la 32 de ani: "Am lovit mingea la fel cum am făcut-o o viață întreagă". Perfect!  Echipa lui s-a impus, scor 4-0, în fața lui West Ham.

205 goluria marcat Wayne Rooney în Premier League (183 la Man. United și 22 la Everton) în 472 de meciuri

Rooney e o comoară a fotbalului englez. Mourinho a renunțat la el, cel care jucase 13 ani la Manchester United, considerându-l bătrân și depășit, la 32 de ani. Dar Wayne nu e nici bătrân, nici depășit. Are o forță fantastică de a rezista printre cei mai buni, iar incredibila sa tehnică de lovire a mingii nu va dispărea niciodată.

53 de goluria înscris Rooney la "naționala" Angliei (record) în 119 selecții (al doilea după Shilton, 125 de partide)

VIDEO CU CELE MAI IMPORTANTE FAZE ALE PARTIDEI

Miercuri, căpitanul lui Everton nu a reușit doar un hat-trick, primul în Premier League după 6 ani și primul în tricoul albastru, ci și "unul dintre cele mai frumoase goluri ale mele, dacă nu cel mai frumos". Portarul lui Everton a ieșit din poartă, degajând dincolo de linia care împarte terenul în două, însă acolo era Rooney. Și Rooney a șutat de la 55 de metri. "Am lovit balonul la fel cum am făcut-o o viață întreagă". Perfect!

2.272 de ziletrecuseră de la precedentul hat-trick reușit de Rooney (10 septembrie 2011); al 9-lea în carieră

"Acesta a fost unul dintre marile momente din istoria campionatului nostru", crede Martin Keown, fostul stoper al lui Arsenal, azi editorialist la Daily Mail. Dar Rooney a mai înscris o dată de la jumătatea terenului. Pe 22 martie 2014, când era la Manchester. Și tot împotriva lui West Ham

Wayne vs West Ham

  • 78 de atingeri
  • 60 de pase
  • 13 dueluri câștigate
  • 4 șuturi la poartă
  • 3 goluri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
taunul.
taunul.  •  30 Noiembrie 2017, 12:46

Superb ! Tare mult ma bucur! Dintotdeauna l am apreciat pe Rooney. Genul care pune suflet, munceste, trage toata echipa dupa el, ii mobilizeaza. Un adevarat capitan.

adyy25
adyy25  •  30 Noiembrie 2017, 09:57

La golul lui Rooney de la distanta, a fost foarte aproape ca mingea sa-l loveasca pe arbitru care s-a ferit milimetric.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează