INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Renaştere siciliană » Inter a întors formidabil la Catania, cîştigînd răfuiala argentinienilor (3-2)

Chivu (stînga, în duel cu Izco) a ajuns cu Inter la un punct de rivala Milan, cu care se bate pentru locul 3 de Ligă // Foto: Gulliver/GettyImages
Chivu (stînga, în duel cu Izco) a ajuns cu Inter la un punct de rivala Milan, cu care se bate pentru locul 3 de Ligă // Foto: Gulliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 04 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 03 martie 2013 20:26

Cu Chivu revenit titular după o lună, trupa lui Stramaccioni a înviat în pauză la 0-2. Decisivă a fost intrarea lui Palacio, care a reuşit ”dubla”.

"Trebuie să începem să cîştigăm în deplasare şi să nu mai facem greşeli!", şi-a mobilizat Chivu colegii de la Inter înaintea vizitei la Catania. Dorinţa i s-a îndeplinit pe jumătate, dar, după o jumătate de meci în care n-au existat, nerazzurrii au renăscut fantastic în Sicilia, cîştigînd răfuiala argentinienilor (3-2)!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Revenit între titulari după o lună, fundaşul român a suferit împreună cu toată defensiva. Pînă la pauză, cei 8 argentinieni ai revelaţiei sezonului au făcut ravagii în careul lui Handanovici. Erori peste erori şi 0-2 în minutul 19! Nici Chivu nu a făcut minuni, deşi a încercat o foarfecă disperată pe linia porţii ca să evite golul lui Bergessio.

Lentă, previzibilă şi deloc periculoasă în ofensivă, Inter a înviat miraculos, după ce Stramaccioni l-a introdus pe Palacio în locul "pensionarului" Rocchi. A avut noroc, Bergessio ratînd ocazia de a ucide meciul. Imediat Alvarez a declanşat formidabila cursă de urmărire. Palacio, pasatorul de la primul gol, a reuşit apoi şi întîia "doppietta" din acest campionat, ultimul din pasa lui Cambiasso.

A luat un cot în faţă
Prima repriză de coşmar a lui Chivu a fost completată de lovitura cu cotul în faţă încasată de la Cani. "În timp ce barca se afunda, a vîslit cu forţă şi la final a devenit sigur, riscînd puţin", l-a caracterizat fcinternews.it. Cristi s-a plîns că diferendul Cassano - Stramaccioni a ajuns în presă: "Trebuia să nu iasă din vestiar".

"Certăreţul Radu"
Un caldă, alta rece pentru Ştefan Radu. După golul de luni cu Pescara, fundaşul român a fost cel mai slab de la Lazio în eşecul (0-3) cu Milan. Vinovat la cele două goluri marcate de Pazzini, Radu a luat nota 4,5 (la fel ca eliminatul Candreva) în Gazzetta dello Sport: "Foarte certăreţ, s-a ciondănit cu toţi, poate din cauza frustrării într-o partidă cu inima la gură. A făcut ce a putut, dar a comis atîtea erori".

4 luni au trecut de la ultimul succes în deplasare (3-1 cu Juventus) reuşit în Serie A de Inter, ce avea 6 eşecuri şi un egal în ultimele 7 vizite

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează