INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ALMERIA - FC BARCELONA

VIDEO » Resuscitaţi de Luis Suarez » Uruguayanul a semnat assisturile prin care Barça a învins Almeria, 2-1, după ce fusese condusă

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 08 noiembrie 2014 23:19

Barcelona continuă să sufere în campionat. Luis Enrique a început partida lăsînd piese grele pe bancă: Neymar, Luis Suarez, Alves, Pique şi Xavi şi asta l-a costat. Barça şi-a revenit abia în partea a doua, cînd antrenorul a făcut toate cele 3 schimbări şi a reuşit să se impună, scor 2-1 în faţa Almeriei, în etapa a XI-a din La Liga.

Catalanii au făcut o primă repriză slabă şi s-au văzut conduşi din minutul 37 de Almeria, după o fază la care Lionel Messi a pierdut balonul şi i-a pus pe contraatac pe adversari. Mascherano şi Bartra au fost depăşiţi în viteză de Thievy, care a deschis scorul.


VEZI AICI GOLURILE!


Ca şi în meciul din etapa trecută, cu Celta Vigo, 0-1, jucătorii blaugrana au ratat din situaţii incredibile, au ţintit bara transversală de 3 ori! şi s-au complicat inutil. Au reuşit să egaleze în repriza a doua, prin Neymar, în minutul 72, după o fază creată de Luis Suarez. Ambii jucători au fost introduşi după primele 45 de minute. După alte cîteva ratări monumentale, Barcelona a preluat conducerea în minutul 83, după o nouă fază creată de Luis Suarez şi finalizată de Jordi Alba.

ALMERIA
Rubén - Ximo, Trujillo, Fran Vélez, Dubarbier - Verza, Azeez, Thomas (Wellington '84), Soriano (Hemed '67) - Jonathan, Thievy (Edgar '77)

FC BARCELONA
Bravo - Adriano, Mascherano, Bartra, Alba - Rakitic, Busquets (Xavi '65), Rafinha - Pedro (Neymar '46), Messi, Munir (Luis Suarez '46)

Victorie lejeră pentru Real Madrid, care rămîne pe locul 1 în La Liga
Real Madrid a învins-o fără probleme pe Rayo Vallecano, scor 5-1. Golurile au fost marcate de Bale ('9), Ramos ('39), Kroos ('56), Benzema ('59), Ronaldo ('83). Pentru oaspeţi a înscris Bueno ('44). Madrilenii rămîn pe prima poziţie în clasament, cu 27 de puncte, pe doi e Barcelona, cu 25, iar podiumul e completat de Valencia, cu 23 de puncte.

 


VEZI VIDEO CU GOLURILE


REAL MADRID
Keylor Navas - Nacho, Ramos, Pepe, Marcelo - Bale (Chicharito '85), Modrici, Kroos, James (Isco '68) - Benzema (Medran '87), Ronaldo

RAYO VALLECANO
Cristian Álvarez - Tito, Zé Castro, Abdoulaye, Insua (Quini '24) - Fatau, Trashorras (Jozabed 62') - Licá, Kakuta, Bueno - Leo Baptistao (Manucho '72)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Noiembrie 2014, 21:22
Postat de abc_claudiu pe 08 Noiembrie 2014, 20:04

Ce petarde au ajuns Barcelona,se chinuie cu Almeria,se vede ca cu tinerii care-i promoveaza sunt praf.

mda.. n-as fi de acord, chit ca eu nu agreez fotbalul spaniol, si pe barcelona in primul rand, declar ca am vazut intamplator ulimele lor 2 meciuri. au avut 7 bare..)) in doar 2 meciuri, 3 cu almeria. deci, e cam departe de adevar si afirmatia ta.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Noiembrie 2014, 21:20
Postat de gerdevil pe 09 Noiembrie 2014, 13:55

Cu echipa pe care a bagat-o in teren Luis Enrique parca a cautat infrangerea cu lumanarea. Cand o sa inteleaga si Barcelona ca nu poti lua trofee fara fundasi centrali buni? Cat or sa il mai iroseasca pe Mascherano?

ma uitam la acel prim 11 si eu. e slabut, fata de ce aveau catalanii pe teren pana acum vreun an. cu acel prim 11 nu termina pe locurile 1-2 in La Liga.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Noiembrie 2014, 21:19
Postat de th3dog pe 09 Noiembrie 2014, 07:40

travestitule mai traiesti? tot ratardaat ai ramas...

are vise rele, lasa-l.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează