INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUSPENDARE

VIDEO Reţelele de socializare, probe în suspendarea fotbaliştilor » Doi jucători vor sta în tribune din cauza lui Nicolas Anelka

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 20 septembrie 2014 11:02

În timpurile noastre, reţelele de socializare sînt tot mai prezente în viaţa de zi cu zi. Unul dintre cele mai cunoscute site-uri de acest gen a fost principalul motiv pentru care doi fotbalişti din Premier League au fost suspendaţi.

Assou-Ekoto, 30 de ani, de la Tottenham, şi Sagbo, 26 de ani, Hull City, au fost suspendaţi pentru trei, respectiv două etape, fiindcă l-au felicitat pe Twitter pe Nicolas Anelka, 35 de ani, pentru salutul nazist "Quenelle" făcut în decembrie 2013.

Francezul a fost suspendat 5 etape şi dat ulterior afară de la West Bromwich, care a pierdut şi un sponsor din cauza sa. Gestul făcut de atacantul francez a provocat la vremea respectivă o reacţie vehementă a Congresului Evreiesc European, care l-a considerat pe jucător antisemit.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rozu
rozu  •  20 Septembrie 2014, 11:53

ma intreb ce'au simtit palestinienii vazandu'l pe anelka...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează