INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Reușită senzațională a lui Jamie Vardy în Premier League! Portarul a rămas fără reacție

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2017 11:55

Leicester City s-a impus în fața lui Tottenham, scor 2-1, în etapa intermediară din Premier League, iar Jamie Vardy s-a remarcat în disputa de pe King Power Stadium, cu o reușită spectaculoasă.

Vardy a deschis scorul în minutul 13 cu un voleu de la apoximativ 11 metri, după o pasă primită de pe parte stângă, de la Albrighton. Atacantul lui Leicester a profitat de faptul că Hugo Lloris era ieșit din poartă și a reluat spectaculos din prima, peste goalkeeperul francez.

VIDEO cu reușita de senzație a lui Vardy

Mahrez a majorat avantajul gazdelor chiar înainte de pauză, în timp ce Harry Kane a redus din diferență în minutul 79, fără ca Spurs să reușească însă revenirea.

Leicester este pe locul 9 în Premier League, cu 17 puncte din 14 meciuri, în timp ce Totteham ocupă poziția a cincea, cu 24 de puncte. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  29 Noiembrie 2017, 16:30

tottenham nu are antrenor! si am auzit ca este curtat de perez pentru real madrid... de toata jena, tunurile care se trag in fotbal!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 Noiembrie 2017, 14:39

ce goluri dau baietii astia :)

mariuss72
mariuss72  •  29 Noiembrie 2017, 13:48

Golul lui Mahrez a fost mai frumos.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează