INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

VIDEO Revelaţie în impas» M'Gladbach s-a împiedicat de Hamburg

Hanke, în alb, a ajuns la 5 goluri în actuala ediție a Bundesligii
Hanke, în alb, a ajuns la 5 goluri în actuala ediție a Bundesligii

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 februarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 25 februarie 2012 10:11

Marea surpriză din actuala Bundesliga, Borussia Monchengladbach, a ratat ocazia să urce pe primul loc alături de cealaltă Borussia, din Dortmund. Ascensiunea i-a fost barată de Hamburg, cu care doar a remizat pe teren propriu, 1-1.

Vezi mai jos golurile partidei.

De vină a fost şi ziua mai slabă prinsă de golgeterul Reus, şi ploaia. După ce puternicul Mike Hanke a deschis scorul, deviere cu capul din centrarea venezueleanului Arango (45), oaspeţii au replicat prin Tolgay Arslan (56), care a profitat de împotmoleala defensivei adverse pentru a marca primul lui gol stagional.

Oricum, Monchengladbach rămîne neînvinsă acasă de un an, de cînd echipa a fost preluată de Marcel Favre. Iar în acualul sezon nu a mai pierdut de la meciul de la Augsburg, 0-1 pe 10 decembrie. De atunci a jucat 9 partide, în toate competiţiile.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
spectatorul
spectatorul  •  25 Februarie 2012, 11:20

Poate LUCIEN Favre, nu MARCEL Favre, desteptilor. Si v-ati gasit sa criticati discursul lui Stan. Halal!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează