INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA SPANIEI

VIDEO Revoltă în Spania după Real - Sevilla » "Este unul dintre cele mai mari scandaluri din istoria fotbalului"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 05 ianuarie 2017 16:38

Real Madrid s-a impus cu 3-0 în faţa Sevillei, în turul optimilor Cupei Regelui Spaniei.

Meciul a fost unul facil pentru jucătorii lui Zidane, dar a provocat un scandal imens. La scorul de 2-0, arbitrul Mateu Lahoz a dictat penalty pentru Real după ce Modrici a căzut în careu.

Decizia a fost una extrem de contestată. Reluările au arătat că Modrici a căzut după ce James Rodriguez, colegul lui, a împins un jucător al Sevillei. Astfel, centralul ar fi trebuit să acorde fault în atac, nu penalty.

Vezi aici VIDEO

De asemenea, presa din Spania notează că şi la golul de 2-0 a fost o decizie controversată, spunând că Morata a făcut fault înainte de cornerul din care Varane a marcat.

"Este unul dintre cele mai mari scandaluri din istoria fotbalului" Cristobal Soria, fost conducător al Sevillei

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
rikiriki365
rikiriki365  •  06 Ianuarie 2017, 02:18

@theplayerr citindu-ti comentul am zis ca esti vreun polist, rapidist, petrolist etc. uitandu-ma la emblema imi dau seama ca esti un nimic!

theplayerr
theplayerr  •  05 Ianuarie 2017, 23:29

Tocmai am citit presa sportiva din Spania ...Eram curios sa vad revolta...Cand colo ce sa vezi ? Liniste totala...Am cazut din nou in capcana gsp-ului ...OTV-ul inca traieste . Are in gsp si prosport doi dintre cei mai infocati discipoli ...Cat despre La Liga arbitrii sunt pro Real si Barca in general ...cum era pe timpul stelutei lui nea Valentin cu cele 133 de victorii consecutive si mai nou cu fcsb-ul lui nea Gigi ...vine Laca si ii baga in liga a 3-a ...acolo unde le e locul

blatistu12
blatistu12  •  05 Ianuarie 2017, 23:15

Se vede cum ii ajuta arbitri pe real, sa castige tot in spania. In seara asta barcelona a avut 2 penaltyuri clare si un rosu nedat lui Aduriz. E japca pe fata cu arbitru Gorbalan.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close