INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  S-A ÎNTORS FOTBALUL CU FUNDUL ÎN SUS

VIDEO Rezultate nebune în week-end în Europa

Manchester United a pierdut cu 1-6 in fata rivalilor de la City
Manchester United a pierdut cu 1-6 in fata rivalilor de la City

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 24 octombrie 2011 06:56

În week-endul ce tocmai s-a încheiat oaspeţii s-au întrecut în rezultate care mai de care mai nebune şi au reuşit scoruri incredibile. Dacă Mircea Lucescu a pierdut doar cu 1-2 partida de pe teren propriu cu Metalist, noul lider din Ucraina, adversara Oţelului în grupele Ligii Campionilor, Manchester United, a fost umilită de City cu 6-1!

Manchester United - Manchester City 1-6

Manchester United a ratat şansa de a reveni pe primul loc al clasamentului din Premier League după jocul cu Manchester City, pierzînd pe Old Trafford cu scorul de 1-6. Balotelli a pus serios umărul la umilinţa "diavolilor roşii" cu o "dublă". (CITEŞTE DESFĂŞURAREA PARTIDEI ŞI VEZI GOLURILE)

Malaga - Real Madrid 0-4

Elevii lui Mourinho s-au impus ieri la Malaga cu 4-0 după o primă repriză fantastică şi o a doua în care au încetinit motoarele, doar Casillas păstrînd tabela neatinsă prin prestaţia sa extraordinară. (CITEŞTE DESFĂŞURAREA PARTIDEI ŞI VEZI GOLURILE)

Barcelona - Sevilla 0-0

Javi Varas, goalkeeperul Sevillei, a fost omul meciului pe Camp Nou, bătîndu-se aproape de unul singur cu vedetele Barcelonei în egalul fără gol de ieri noapte, cînd Messi a ratat un penalty. (VEZI DESFĂŞURAREA PARTIDEI)

Lecce - Milan 3-4

AC Milan a tremurat serios în faţa celor de la Lecce în cadrul etapei a opta din Serie A, dar a făcut ce n-a reuşit Steaua cu Maccabi, să revină pe tabelă de la 0-3 după prima repriză, cîştigînd cu 4-3. (CITEŞTE DESFĂŞURAREA PARTIDEI ŞI VEZI GOLURILE)

Anji - ŢSKA Moscova 3-5

Anji a deschis scorul în minutul 4, prin Eto'o, dar Doumbia le-a stricat sărbătoarea gazdelor cu un hattrick. ŢSKA s-a impus clar la echipa din Makhachkala cu 5-3 şi a trecut pe locul 2. (VEZI GOLURILE)

Şahtior - Metalist 1-2

În etapa cu numărul 14 din campionatul Ucrainei, echipa antrenată de Mircea Lucescu a pierdut "acasă" pentru prima dată în noul sezon, în faţa lui Metalist (1-2), formaţie care a devenit lider fără înfrîngere. (CITEŞTE DESFĂŞURAREA PARTIDEI ŞI VEZI GOLURILE)

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
voodooro
voodooro  •  24 Octombrie 2011, 11:24

ce rezultat nebun a fost la Real madrid??? Hannover-Bayer 2-1 QPR-Chelsea- 1-0 Villareal-Levante 0-3 Liverpool-Norwich 1-1

Vezi toate comentariile (1)
Comentează