INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

VIDEO Rivaldo face front comun cu Gică Hagi: „Tricoul ăsta e respectat la nivel mondial! Nu se poate așa ceva”

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 noiembrie 2019 14:02

Brazilia a pierdut meciul amical jucat contra Argentina, 0-1, într-un meci în care a lipsit Neymar, jucătorul care poartă în mod normal tricoul cu numărul 10 la naționala Braziliei.

După meci, Rivaldo, fostul mare internațional brazilian, a criticat faptul că mijlocașul lui AC Milan, Lucas Paqueta, a purtat numărul 10. Jucătorul de 22 de ani a fost schimbat la pauză cu Philippe Coutinho. 

„Am văzut meciul dintre Brazilia și Argentina și mi s-a părut foarte trist ce s-a întâmplat cu tricoul cu numărul 10. I l-au dat lui Paqueta. Tricoul acesta este respectat la nivel mondial! Tricoul cu numărul 10 nu poate să stea pe bancă și cu atât mai puțin să iasă la pauză. E un tricou pe care lumea îl recunoaște și pe care îl respectă pentru că a fost purtat și onorat de Pele, Rivelino, Zico, Rivaldo, Kaka, Ronaldinho și Neymar. 

Nu Paqeuta e de vină, ci cei din staff-ul tehnic. Ei știu că tricoul acesta are greutate și că ar putea distruge un jucător de 22 de ani.”, a declarat Rivaldo, potrivit Marca. 

În ultima vreme, Gică Hagi a avut același discurs, când Gicu Grozav și Alex Maxim au fost decarii naționalei. Ulterior, după ce Ianis a preluat tricoul cu numărul 10, Gică și-a schimbat declarațiile.  

Citește și:

Pleacă Gică Hagi de la Viitorul? Ce echipă îl dorește + reacția „Regelui” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
dvd1
dvd1  •  18 Noiembrie 2019, 00:19

afara cu printisorul petarda. Asta nici la cupa satelor nu are ce sa joace. Iar "regele" blatist sa taca din gura. Si de unde pina unde atitia "regi"?

darth_2345
darth_2345  •  17 Noiembrie 2019, 20:53

Mentalitatea puerilă este o caracteristică definitorie a actualului popor român din păcate! Haideți să recunoaștem că fotbalul românesc e în metastază deja, iar leacul încă nu există! Din păcate.

1177177172317584
Christian Ciuca  •  17 Noiembrie 2019, 20:31
Postat de Danut Ognean pe 17 Noiembrie 2019, 17:32

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează