INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

VIDEO Rogerio Ceni a lovit din nou! Portarul i-a luat faţa lui Ricardo Kaka şi a marcat un gol superb

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 19 octombrie 2014 12:57

Rogerio Ceni face spectacol la cei 41 de ani ai săi. Portarul lui Sao Paulo a deschis scorul din lovitură liberă în partida cu Bahia, scor 2-1.

După această reuşită, goalkeeperul a ajuns la 123 de reuşite în carieră şi la cel de-al optulea gol din acest sezon. Interesant este că Ceni a executat lovitura liberă pentru formaţia sa, deşi pe teren se aflau fotbalişti precum Kaka, Michel Bastos şi Ganso, jucători despre care se ştie că execută bine fazele fixe.

Sao Paulo ocupă poziţia secundă, cu 52 de puncte după 29 de etape, şi se află la două lungimi în faţa lui Internacional, dar cu 4 puncte sub Cruzeiro, ambele echipe avînd un meci în minus.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  20 Octombrie 2014, 09:01

intr-adevar, un gol superfrumos. cand te gandesti ca autorul lui e un portar..))

cracker
cracker  •  19 Octombrie 2014, 13:17

Pai ce daca se aflau, omul asta e expert in lovituri libere.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează