INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

VIDEO Ronaldinho are un nou preferat: "Va fi cel mai bun din lume! Are 19 ani și nu văd nicio frică"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 februarie 2017 12:53

Deși l-a lăudat în multe rânduri pe Neymar, spunând că va deveni cel mai bun din lume, Ronaldinho s-a răzgândit și are un nou preferat.

Fostul star al Barcelonei este încântat de Gabriel Jesus, atacantul de 19 ani al lui Manchester City, despre care spune că are tot ce trebuie pentru a fi urmașul lui Lionel Messi.

"Manchester City are un jucător foarte special, Gabriel Jesus. Poate, în viitor, va fi cel mai bun din lume. Acum e Messi, iar eu mereu am spus că următorul va fi Neymar.

Dar la 19 ani, în viitor, poate fi Gabriel. Are calități care îl pot face cel mai bun din lume.

Mă uit la Gabriel și văd că nu are nicio frică. Vrea doar să joace și să arate ce știe. Va avea performanțe extraordinare contra lui Manchester United, Liverpool și Chelsea. Mă bucur că e în lotul pentru Champions League. Ronaldo, Kaka, eu și Neymar jucam la un nivel foarte mare la o vârstă fragedă. El este din aceeași categorie", a spus Ronaldinho potrivit The Sun.

City l-a cumpărat în iarnă pe Garbiel Jesus, de la Palmeiras, pentru 32 de milioane de euro. Atacantul are 3 meciuri în Premier League și 3 goluri.

Playtech: BOMBĂ! Cine sunt, de fapt, fostele soții ale lui Toni Iuruc. Cu cine s-a iubit actualul bărbat al Simonei Halep


Comentarii (1)
emenangita_mangladesh
emenangita_mangladesh  •  13 Februarie 2017, 13:11

Eu cred ca Ronaldinho va fi noul Pele la capitolul previziuni si pronosticuri

Vezi toate comentariile (1)
Comentează