INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MECI DE GALĂ

VIDEO Ronaldinho și Maradona, coechipieri într-un meci stelar! Toate detaliile

foto: blog.reuters.com
foto: blog.reuters.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2016 15:44

Pe 12 octombrie, microbiștii vor avea parte de un spectacol de gală pe Stadio Olimpico din Roma, sub egida Papei Francisc.

Un cunoscut împătimit al fotbalului și fan al echipei San Lorenzo, suveranul pontif aduce împreună o colecție impresionantă de vedete din fotbal, într-un super meci ce se va disputa sub motto-ul "Uniti per la Pace".

Partida de peste o săptămână are ca scop principal strângerea de fonduri pentru susținerea programelor social-educative a Fundației "Scholas Ocurrentes", fondată de Papă în 2013.

Printre superstarurile ce vor fi prezente pe Olimpico se numără: Francesco Totti, Diego Maradona, Ronaldinho, Roberto Carlos, Fabio Capello sau Hernan Crespo.

Având ca oră de începere la 21:15, partida a fost deja oficializată de anunțul suveranului de la Vatican: "E timpul sa demonstrăm că suntem capabili sa promovăm pacea prin fotbal așa cum o facem prin artă."

 sursa: gazzettadellosport.com

(George Vintilă)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează