INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Ronaldo, prezentat din greșeală la Juventus, mai devreme decât era programat! Imaginile au fost șterse rapid, dar fac senzație pe Internet

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 iulie 2018 21:24

Cristiano Ronaldo, 33 de ani, e tot mai aproape de oficializarea transferului la Juventus.

Campioana Italiei a publicat din greșeală un video pe contul său oficial de pe rețeaua de socializare chineză Weibo, care arată ca o avanpremieră la prezentarea oficială a starului portughez de la Real Madrid. Afacerea ar putea ajunge la 120 de milioane de euro.

În respectivul video sunt enumerați jucători celebri care au purtat numărul 7 la Juve, prezentarea oprindu-se la Cuadrado, care are în acest moment #7, dar despre care s-a scris că ar renunța de bună voie la tricoul respectiv dacă i-ar cere-o Ronaldo.

Imaginile au fost șterse rapid, dar fuseseră deja preluate de microbiști pe numeroase conturi, așa că au devenit virale.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
redshow
redshow  •  08 Iulie 2018, 23:10

Si-a luat Juventus *** :(((( Pacat...aveam un trening frumos de-al lor. Nu mai pot sa-l port...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează