INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Ronaldo spune adevărul despre rivalitatea cu Messi » Cum ar reacționa dacă fiul său și-ar face tatuaj cu starul Barcelonei

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 17 noiembrie 2015 11:17

Cristiano Ronaldo a fost invitatul lui Jonathan Ross la "The Jonathan Ross Show", iar fotbalistul de 30 de ani a răspuns relaxat la orice întrebare pusă de moderator.

Superstarul portughez a comentat rivalitatea dintre el și Messi, fotbalist pe care îl respectă.

"Cînd cei de la Universal au venit la mine să-mi spună că sînt interesați să facă un documentar despre viața mea, am fost șocat la început: Un film despre mine?". Moment în care a intervenit moderatorul emisiunii: "Da, de ce nu despre Lionel Messi?". Portughezul a fost foarte spontan: "Nu, am înțeles de ce. Ei căutau cel mai bun fotbalist din lume, așa că...", a spus acesta rîzînd.

VIDEO Reacția lui Cristiano

Redevenind serios, vedeta lui Real Madrid a spus: "Avem o relație normală. Împărțim această scenă de 8 ani! Avem o relație bună. Nu sîntem prieteni apropiați, dar ne respectăm".

Fiul lui Wayne Rooney și-a făcut un tatuaj temporar cu Ronaldo, iar moderatorul Jonathan Ross l-a întrebat ce ar face dacă fiul său, Cristianinho, ar veni acasă tatuat cu chipul lui Rooney: "N-aș avea nici o problemă". Moderatorul plusează: "Și dacă și-l tatuează pe Messi?".  "Nici o problemă. De fapt, dacă și-l tatuează pe Messi e pentru că e un copil inteligent și cunoaște fotbaliștii buni".
cfrxnuoumaeor i
Kai, fiul lui Wayne Rooney

Fiul lui Cristiano este fan Messi și l-a întîlnit pe argentinian la Gala Balonului de Aur în ianuarie 2015. Vezi imagini aici!

Sîmbătă, 21 noiembrie, se dispută El Clasico, de la 19:15, în direct la Digi 1 și liveTEXT pe GSP.RO. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  17 Noiembrie 2015, 12:59

ahahah... si daca nu spune adevarul?? de unde stiti voi ca spune adevarul?? la cum minte si simuleaza pe teren...de ce-as pune botul la ce face sau zice in afara lui??

Vezi toate comentariile (1)
Comentează