INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INGOLSTADT - LEIPZIG 1-0

VIDEO S-a dezumflat minunea! Leipzig a pierdut chiar în fața ultimei clasate din Bundesliga, 0-1 cu Ingolstadt

Forsberg, în albastru, ratează ultima ocazie a Leipzig-ului de a egala
Forsberg, în albastru, ratează ultima ocazie a Leipzig-ului de a egala

Articol de - Publicat duminica, 11 decembrie 2016 00:00

Leipzig, promovata neînvinsă de la începutul campionatului, a pierdut tocmai în fața ultimei clasate. Iar Bayern redevine lider.

Minunea a ținut fix 13 etape. RB Leipzig, cea mai bună promovată all-time din primele 5 campionate ale Europei, a cedat ieri întâia oară în campionat, spre ușurarea favoritelor Bayern și Dortmund.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Și unde! Pe terenul ultimei clasate la ora meciului, Ingolstadt, fosta echipă a antrenorului Ralf Hasenhuttl. Est-germanii au primit repede gol (12), iar în minutul 52, arbitrul Markus Schmidt le-a refuzat un penalty clar, la un fault asupra lui Sabitzer.

Finalul a fost al oaspeților, inclusiv 7 minute de prelungiri, dar degeaba. Mingea n-a vrut în plasă nici după ce gazdele au rămas în inferioritate (90+4). De eșecul Leipzig-ului a profitat Bayern, 5-0 cu Wolfsburg, ca să redevină lider. La golaveraj!

10victorii, 3 remize și un eșec are Leipzig, aflată la primul său sezon în Bundesliga

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează