INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

VIDEO S-a întors "pistolarul"! Devoratorul Luis Suarez are o statistică impresionantă în ultimele meciuri din Spania

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 02 februarie 2018 10:24

Uruguayanul Luis Suarez, 5 goluri în toamnă în toate competițiile, are acum 19 reușite după două luni de iarnă excelente: "Vreau să-mi ajut echipa în fiecare clipă: marcând, luptând, oferind totul".

Joi seara, Suarez a marcat unicul gol al victoriei catalanilor cu Valencia, 1-0, în turul semifinalelor Cupei Regelui (VIDEO).

Toamna nu a fost prea bună pentru Luis Suárez. Accidentat, apoi înscriind puțin, neașteptat de puțin pentru uruguayan, obișnuit să-și devoreze adversarii. Doar cinci goluri în trei luni în toate competițiile. Oricât alerga, oricât suflet punea, nu găsea plasa.

Cum s-a încheiat toamna, s-a schimbat și Suárez. Din 2 decembrie, a redevenit "El Pistolero", golgeterul furibund, cu 14 goluri în 14 meciuri. A înscris în 8 partide la rând în LaLiga (11 reușite), punctând și de trei ori în Copa del Rey.

Joi seară, vârful blaugrana nu putea rata, nu împotriva Valenciei. Încă un gol, al 9-lea în 9 jocuri cu "liliecii", dintre care cinci în Copa del Rey.

Cum vede Suárez momentul său inspirat? Cu o imensă generozitate. "Vreau să-mi ajut echipa în fiecare clipă: marcând, luptând, oferind totul".

29
de Cupe ale Spaniei a cucerit Barcelona (record), ultimele trei la rând (2015-2017)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
604751563021589
Tomas Orzan  •  02 Februarie 2018, 16:25

Tie iti cam place sa te auzi vorbind, sau scriind, ca oricarui dinamovist fudul! Ce corelatii ai facut, din ciclul iarna nu-i ca vara!

dinamo100
dinamo100  •  02 Februarie 2018, 15:57

Suarez e un atacant cu o forta uriasa si un simt al portii formidabil. Totusi, ele depinde destul de mult de maestrul Messi. De remarcat ca perioada buna a lui Suarez din ultimele 2 luni se coreleaza cu o perioada foarte buna si pentru Messi. In meciul cu Valencia, Messi a centrat excelent dintr-un unghi dificil.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează