INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Săgeata! » Seedorf are secretul şutului perfect

Clarence Seedorf a reuşit o execuţie perfectă în meciul cu Bologna.
Clarence Seedorf a reuşit o execuţie perfectă în meciul cu Bologna.

Articol de - Publicat luni, 12 decembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 12 decembrie 2011 00:10

La 2-2 cu Bologna, căpitanul lui Milan a ţintit perfect: direct la vinclu.

Are 35 de ani, dar vîrsta nu se vede deloc în jocul său. Şi execuţiile sale fabuloase îl ţin mereu în prim-plan. El e Clarence Seedorf, omul care se laudă cu patru victorii în Liga Campionilor la 3 echipe diferite: Ajax, Real Madrid şi AC Milan.

Ieri, pe terenul Bolognei, căpitanul lui Milan i-a învăţat pe mai tinerii coechipieri şi adversari ce înseamnă un şut ca la carte. În minutul 16, olandezul a primit o pasă de la Boateng, şi-a aşezat balonul şi nu a mai pierdut nici o secundă: a tras de la 18 metri. Iar mingea s-a dus ca o săgeată la ţintă. Peste portarul Gillet, direct la vinclu. Era 1-1.

Acelaşi Seedorf a avut şi un moment ciudat pentru el. Exact înaintea pauzei, "laleaua neagră" a uitat că este în propriul careu şi a agăţat mingea cu braţul stîng. Norocul său că arbitrul Gianluca Rocchi "pierduse" fluierul. Şi jocul a continuat. S-a încheiat 2-2.

Vezi în infograma de mai jos golul lui Seedorf!

AICI POŢI URMĂRI VARIANTA VIDEO A GOLULUI!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  12 Decembrie 2011, 04:31

infograma e eronata... ://youtu.be/0rtvTzqtKLY

Vezi toate comentariile (1)
Comentează