INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Salah e fenomenal în Anglia » Gol decisiv pentru Liverpool și recordul lui Cristiano Ronaldo a fost egalat!

Mohamed Salah // FOTO: REUTERS
Mohamed Salah // FOTO: REUTERS

Articol de - Publicat sambata, 31 martie 2018 19:38

Mohamed Salah, atacantul egiptean al lui Liverpool, a decis victoria de azi din deplasare cu Crystal Palace, 2-1, și a egalat recordul Premier de meciuri în care a marcat într-un sezon, 21, deținut de Ronaldo și Van Persie.

Mohamed Salah face victime în serie în Premier. Golgeterul din Premier și-a continuat perioada magică ieri, când și-a pus amprenta pe încă o victorie a lui Liverpool, 2-1 cu Crystal Palace, prin execuția din 7 metri, în minutul 85.

Salah a ajuns la 29 de reușite în Premier, intrând în istoria Premier League și printr-un record pe care îl împarte acum cu Cristiano Ronaldo și Robin van Persie.A punctat în 21 de meciuri de campionat în același sezon cu 38 de etape!

Sadio Mané egalase imediat după pauză, devenind și el senegalezul cu cele mai multe goluri (43) în istoria Premier, pe același nivel cu Demba Ba. Portarul Karius îl faultase în careu (13) pe Zaha și Milivojevici nu a greșit de la punctul cu var.

VIDEO cu golurile partidei

29 de goluri
de goluri a reușit Mohamed Salah în 31 de meciuri din acest campionat la Liverpool și 38 în toate competițiile

679 de succese
are Liverpool în deplasare în Premier, performanță record împărțită cu Asrsenal

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează