INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HERTHA - BAYERN 1-1

VIDEO Salvați de bonusul-Bayern! Lewandowski a evitat eșecul în ultima secundă, iar antrenorul Dardai e resemnat: ”Meciul se prelungește până dau gol”

Articol de - Publicat duminica, 19 februarie 2017 00:00

De opt ani Hertha n-o mai bătuse pe Bayern. Seria de 11 eșecuri putea fi frântă ieri, la Berlin.

Au lipsit doar câteva clipe ca liderul Bundesligii să plece cu mâna goală din Capitală. Lewandowski, iarăși salvator, a împins mingea în plasă în minutul 95:56, anulând avantajul luat de Ibiševici (21).

Click aici pentru VIDEO!

"Nu e meci de Cupă"

"Nu avem ce face și ne supunem acestui bonus-Bayern. Nu este meci de Cupă să jucăm 120 de minute. Trebuia fluierat finalul în minutul 90+5, dar s-a prelungit până au egalat. Am făcut un joc extraordinar și am ratat mai multe oportunități de-a face 2-0 pe contraatac", s-a plâns Pal Dardai. Antrenorul maghiar care nu-i învinsese niciodată pe bavarezi, cedând succesiv cu 0-2, 0-2 și 0-3.

16 goluri în 21 de etape

Fundașul Sebastian Langkamp l-a susținut: "Am reușit meciul vieții, dar probabil că mereu ni se aplică această lege nescrisă. E interzis să câștigăm cu Bayern!". Partida s-a terminat confuz, cu gazdele protestând în zadar la golul lui Lewa din 3 metri. Al 16-lea al polonezului în 21 de etape.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
capca1
capca1  •  19 Februarie 2017, 15:58

Toate marile echipe sunt ajutate: Bayern, Real,Barca, Juventus. Ideea este că aceste echipe știu ce să facă cu acest ajutor...La noi, MM țipă și-atât !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează