CAMPIONATE  ·  COPA AMERICA / CHILE - ECUADOR 2-0

VIDEO Salvaţi de trişor » Vidal a simulat, iar arbitrul argentinian Pitana i-a dăruit penaltyul primului gol al competiţiei

Articol de — Sambata, 13 Iunie 2015, 00:00

Atins uşor cu mîna de Bolanos în colţul careului, explozivul mijlocaş chilian al lui Juventus s-a răsucit spectaculos, păcălindu-l pe "central"

Joi noapte, la debutul Copei America, era minutul 67 la Santiago. La 0-0, într-o dominare precipitată a gazdelor, care nu puteau străpunge zidul ecuadorian, Arturo Vidal a vrut să taie colţul careului, încercînd să scape de Bolanos. Dar, cînd a simţit mîna adversarului, s-a prăbuşit pe gazon ca şi cum ar fi fost împuşcat în frigul iernii emisferei sudice (10 grade la ora meciului).

Click aici pentru VIDEO!

Şi totuşi, l-a impresionat pe arbitru. Argentinianul Pitana a dat penalty. Tot Vidal a bătut sigur, la semiînălţime, marcînd primul gol al celei de-a 44 ediţii a turneului sud-american. În final, chilienii au mai punctat o dată: Edu Vargas (83), după o contră declanşată de gafa-pasă cadou a lui Ibarra. 2-0, chiar dacă adversarii au avut o bară între cele două goluri.

"Ce a fost? Plonjon în piscină?", s-a întrebat Marca. Dar selecţionerul oaspeţilor, bolivianul Quinteros, şi-a acuzat doar jucătorii: "Am luat două goluri din două prostii".

"Penalty controversat. Regele a fost arbitrul nostru Pitana, nu Vidal"
Ole, cotidian argentinian

"Am făcut un meci mare. Ne-a învins arbitrul, acel 11 metri n-a existat"
Christian Noboa, mijlocaş Ecuador

12 victoriiare Chile în fața Ecuadorului în 14 meciuri directe la Copa America (un eșec, un egal)

25 de minutea jucat joi chilianul Mati Fernandez, a intrat în minutul 68 și a fost eliminat pentru două ”galbene”Declarația pe proprie răspundere. Ce verifică, de fapt, polițiștii. Ce se întâmplă dacă ești nesincer

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Openul Scoției și Mastersul de la Londra

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1