INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

VIDEO Săptămîna golurilor cu călcîiul » Reuşita care îi face concurenţă lui Bawab

Lui Jackson Martinez nu îi vine să creadă ce gol a marcat // Foto: Reuters
Lui Jackson Martinez nu îi vine să creadă ce gol a marcat // Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 09 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 09 octombrie 2012 18:19

Bawab nu e singurul jucător din Europa care a reuşit o excuţie fabuloasă cu călcîiul în acest weekend.

În derby-ul Portugaliei, Porto - Sporting 2-0, atacantul Jackson Martinez a marcat un gol uimitor cu călcîiul. Reuşita a avut loc în minutul 10 al partidei şi a dus la deschiderea scorului.

Diferenţa a fost că Martinez nu a primit balonul de pe dreapta ci din faţa sa, l-a preluat şi a trimis cu spatele la poartă de la aproximativ 15 metri (VIDEO mai jos!)

Vezi AICI reuşita lui Bawab!

Porto s-a impus cu scorul de 2-0. După şase etape, ocupă poziţia de lider cu 14 puncte, la egalitate cu Benfica, în timp ce Sporting e în d: locul 12 în campionat cu doar şase puncte.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
marius_ungureanu
marius_ungureanu  •  10 Octombrie 2012, 13:34

cum naiba era ala la 15 metri de poarta cand era la 1 metru dupa punctul de la 11 metri??? Daca nu mai vedeti bine puneti-va ochelari.

radookoo
radookoo  •  09 Octombrie 2012, 23:58

e pui mic golul lui Martinez pe langa golul lui Bawab!!! si eu dadeam gol din pozitia aia la 3 metri de portar chiar daca eram cu spatele,dar cine mai da gol ca Bawab cand mingea vine din viteza din lateral si ai si adversar langa tine??!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează