INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RIVER PLATE

VIDEO Sărbătoare în Argentina » River Plate a promovat în prima ligă

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iunie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 24 iunie 2012 13:26

River Plate a promovat în prima ligă din Argentina, la doar un an de la retrogradare, după victoria obţinută aseară împotriva celor de la Almirante Brown, scor 2-0.

Francezul David Trezeguet a fost eroul lui River, marcînd ambele goluri ale partidei şi ratînd şi un penalty. "Milionarii" au încheiat sezonul pe primul loc, cu 73 de puncte, la un punct distanţă de Quilmes, ocupanta locului doi, care a promovat şi ea direct. Insistuto şi Rosario Central vor juca barajul.

Click aici pentru rezumatul VIDEO al meciului!

La partidă au asistat peste 50.000 de spectatori. River Plate a retrogradat anul trecut, pentru prima dată în istoria clubului. Imediat, Matias Almeyda a renunţat la cariera de jucător pentru a prelua echipa de pe bancă, foşti jucători ai sud-americanilor precum Fernando Cavenaghi sau Alejandro Dominguez au revenit la dubla cîştigătoare a Copei Libertadores pentru a o ajuta să promoveze, iar superatacantul francez de origine argentiniană David Trezeguet a ţinut neapărat să joace la echipa sa de suflet, chiar şi în B, înscriind 13 goluri din februarie pînă acum.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
silvercloud
silvercloud  •  24 Iunie 2012, 20:50

"Iar la anul va juca in cel mai tare derby din lume: Boca - River!" Mai, sa fie, ce pareri mai au unii pe aici !!

mariussev
mariussev  •  24 Iunie 2012, 20:07
Postat de steaua.libera pe 24 Iunie 2012, 12:53

Jos palaria in fata lui Trezeguet! Ce poate fi mai frumos decat dupa o cariera de succes in care ai obtinut o groaza de bani, pe finalul carierei sa te retragi la echipa ta de suflet (pe un salariu mic, imi imaginez, undeva la nivelul ligii a 2a) si sa o ajuti sa promoveze? Iar la anul va juca in cel mai tare derby din lume: Boca - River! Respect Trezeguet si respect pentru toti fotbalistii care mai devreme sau mai tarziu isi dau seama ca fotbalul e un joc si nu o afacere! Mai presus de orice contract trebuie sa fie bucuria de a juca fotbal!

Bravo Trezeguet

ulle
ulle  •  24 Iunie 2012, 16:27

Quando gioca segna sempre Trezeguet !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează