INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID

VIDEO ”Sărbătoreşte ceea ce eşti!” » Atletico Madrid împărtăşeşte modelul succesului printr-un clip motivaţional

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 30 mai 2014 18:45

Atletico Madrid a reuşit un sezon senzaţional, cîştigînd titlul de campioană în La Liga şi ajungînd pînă în finala Ligii Campionilor, unde a pierdut în faţa Realului cu 4-1, în prelungiri.


Spaniolii au decis să celebreze performanţele din acest sezon şi prin intermediul unui clip motivaţional, postat pe canalul de Youtube al clubului. Căpitanul Gabi este vocea din video, care transmite fanilor sfaturi pentru a reuşi în viaţă.

”Cînd a început sezonul, pariurile erau 90 la 1 contra noastră. Acest clip este dedicat tuturor celor care ştiu să lupte împotriva curentului. Celor care au trecut peste cele mai dificile lucruri. Celor care într-o zi li s-a spus: « voi nu aveţi dreptul să visaţi », dar nu au ascultat. Celor care nu şi-au pierdut niciodată credinţa. Celor care au ştiut că face parte din drum să cazi şi să te ridici. Celor care pot să treacă prin lume cu fruntea sus. Pentru că doar cei mai puternici pot obţine victoria cea mai frumoasă, alături de cea mai crudă şi dureroasă înfrîngere. Nimic nu e scris. Continuă să lupti. Sărbătoreşte ceea ce esti!” este mesajul transmis de jucătorul madrilenilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
roboskop
roboskop  •  30 Mai 2014, 18:42

Printr-o clip :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează