INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INSULTE

VIDEO Scandal de Crăciun! Antrenorul lui Messi a fost oprit cu greu să nu bată un polițist: ”Jigodie”

Articol de - Publicat marti, 26 decembrie 2017 10:13

Jorge Sampaoli, selecționerul Argentinei, a fost oprit de invitați să nu bată un agent care-i oprise mașina pentru că erau prea mulți pasageri: ”Jigodie, iei 100 de pesos lunar și mă pui să merg pe jos 200 de metri!”

Jorge Sampaoli n-a fost liniștit nici de Sărbători. Selecționerul Argentinei a făcut scandal la nunta fiicei sale. Incidentul s-a întâmplat în dimineața de Crăciun, la câteva ore după celebrarea fericitului eveniment, când a fost aproape să bată un polițist. "Jigodie, câștigi 100 de pesos pe lună (5,50 $) și mă pui să merg pe jos 200 de metri. Cretinule!", s-a revoltat tehnicianul de 57 de ani, conflictul fiind filmat și devenind deja viral pe net.

 

Agentul de trafic îi oprise mașina cu care se deplasa în Casilda, orașul natal al lui Sampaoli, situat la 335 km de Buenos Aires, pentru că era supraîncărcată, rugându-l pe șofer să dea jos pasagerii în plus. Și atunci i-a sărit țandăra fostului antrenor al Sevillei, care, vizibil abțiguit, a făcut show în stradă. "La Capital" a scris că polițistul a apelat la testul alcoolemiei, dar conducătorul auto nu băuse, precum nuntașii pe care-i transporta. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mioriticul
mioriticul  •  26 Decembrie 2017, 14:51

Dupa relatare la fel de bine putea fi vorba si de Mimitza cea batausa

1456761317981106
Victor-ion Petrisor  •  26 Decembrie 2017, 14:31

Toți cei care caștigă mai mult de 100 $ pe lună, se consideră îndreptățiți să încace legea. Acest *** care se crede mare sculă pentru că este antrenor de fotbal, ignoră cu bună știință prevederile legale. Avem și noi asemenea exemplare. Națiunile mari sunt astfel pentru că recunosc supremația legii și că nimeni nu este mai presus de lege. Națiunile neansemnate acceptă astfel de atitudini ca aceeasta de mai sus.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează