INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA GERMANIEI

VIDEO Scandal după finala Cupei Germaniei! Arbitrul distruge finala cu VAR-ul alături » Penalty clar refuzat pentru Bayern

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 20 mai 2018 10:29

Eintracht Frankfurt a produs marea surpriză și a câștigat Cupa Germaniei, 3-1 în finală cu Bayern Munchen. Este pentru a cincea oară când Eintracht câștigă Cupa Germaniei, după succesele din 1974, 1975, 1981 și 1988.

În Germania, sezonul 2017-2018 s-a încheiat sâmbătă cu un mare scandal. Victimă, tocmai Bayern, marea favorită a finalei Cupei. În prelungiri (90+4), la scorul de 2-1 pentru Eintracht, "centralul" Felix Zwayer n-a putut recunoaște un penalty clar ca lumina zilei nici după ce a consultat VAR-ul! Și i-a făcut astfel trofeul cadou Frankfurtului.

Îl lovește în picior

În tentativa de a îndepărta pericolul din propriul careu, Kevin Prince Boateng a șutat în piciorul lui Javi Martinez, ajuns primul la balon. Mijlocașul lui Bayern a căzut, iar Zwayer a arătat corner. La protestele jucătorilor campioanei și atenționat din studio că ar fi bine să revadă faza, arbitrul berlinez a privit reluările pe monitorul de la marginea terenului, dar și-a păstrat decizia.

clipboard01

"Trebuia să-l dea"

Una care i-a surprins până și pe jucătorii învingătoarei! "L-am lovit pe Martinez, trebuie s-o recunosc. Mă și gândeam în clipele acelea că arbitrul va acorda penalty. Am avut noroc. Trebuia să-l dea", a admis agresorul. La rându-i, antrenorul lui Eintracht, Niko Kovaci, cel care o va prelua pe Bayern din sezonul viitor, a comentat: "Am văzut și eu reluările la televizor și nu încape dubiu: a fost penalty".

Retragere amară

Fair-play-ul noilor deținători ai Cupei, care stagiunea trecută pierduseră finala în fața Borussiei Dortmund, n-o încălzește cu nimic pe Bayern. Și cu atât mai puțin pe antrenorul său, Jupp Heynckes, 72 de ani, care se retrage definitiv din fotbal. De fapt, a doua retragere, după cea din 2013, când sărbătorise tripla titlu-Cupă-Ligă. 

30 de anierau de la precedentul trofeu câștigat de Eintracht Frankfurt

6adică "nu și-au meritat banii", a fost nota primită în Bild de jucătorii lui Bayern, James și Thiago Alcantara

"Penalty-ul a fost clar. Boateng nu lovește mingea, ci piciorul lui Javi. Nici nu știu de ce arbitrul a trebuit să mai consulte VAR-ul" Thomas Muller, căpitan Bayern

"De obicei nu comentez deciziile arbitrilor, mai ales când pierdem. Dar acum avem VAR-ul și Zwayer trebuia să ia decizia corectă" Jupp Heynckes, antrenor Bayern

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează