INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND - KOLN 5-0

VIDEO Scandal imens după Borussia Dortmund - Koln » Oaspeții acuză arbitrajul video: "Avem șanse mari să obținem rejucarea partidei"

Articol de - Publicat luni, 18 septembrie 2017 09:17

Borussia Dortmund s-a impus categoric în fața celor de la Koln, 5-0, dar rezultatul este contestat. Arbitrul video a întors decizia centralului și a acordat Borussiei un gol neregulamentar. Cel de 2-0. Iar oaspeții depun azi apel.

Scandal monstru în Bundesliga, la meciul Borussiei Dortmund cu FC Koln. Tocmai VAR, introdus pentru a corecta greșelile grave de arbitraj, e acum în culpă!

A văzut un fault 

În minutul 45+1 al întâlnirii, la scorul de 1-0, portarul oaspeților, Horn, a scăpat balonul din mâini în urma unui corner. Iar Sokratis a profitat și a înscris. Numai că "centralul" Ittrich a văzut un fault și a fluierat înainte ca mingea să treacă linia porții. În acel moment, însă, a intervenit din studio arbitrul-video Felix Brych, care l-a determinat pe Ittrich să-și schimbe decizia: 2-0!

"Jocul era întrerupt"

"Gol neregulamentar!", acuză responabilii Kolnului. Susținuți, într-adevăr, de regulament! "Din moment ce s-a fluierat înainte ca mingea să ajungă în poartă, nici nu mai contează dacă a fost fault sau nu. Jocul era întrerupt. Deci reușita lui Sokratis nu trebuia acordată", a confirmat pentru tabloidul Bild fostul arbitru internațional Thorsten Kinhofer, potrivit căruia "decizia corectă era minge de arbitru".

Vezi aici video cu rezumatul meciului

Asalt la brigadă

Managerul Kolnului, Jorg Schmadke, și antrenorul Peter Stoger i-au luat cu asalt pe Ittrich și pe asistenții săi. Degeaba. Iar la final au anunțat că vor depune azi plângere împotriva VAR. Și cer nici mai mult, nici mai puțin decât rejucarea partidei! 

"Kolnul nu știe să piardă. După un 0-5 taci din gură și te pregătești pentru ca data viitoare să joci mai bine"
Hans-Joachim Watzke, director general Borussia Dortmund

"Dacă FC Koln vrea să depună protest, s-o facă! Dar e de-a dreptul grotesc. De tot râsul"
Michael Zorc, manager Borussia Dortmund

"Pentru mine e o mare diferență dacă intru în pauză cu 0-1 sau cu 0-2 pe tabelă. Sunt un susținător al arbitrajului video, dar aici e vorba de-o încălcare gravă a regulamentului. Nu vom trimite raportul meciului. Facem apel. Și avem șanse mari să obținem rejucarea partidei"
Jorg Schmadtke, manager FC Koln

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
thedronius
thedronius  •  18 Septembrie 2017, 13:22
Postat de ucluj2011 pe 18 Septembrie 2017, 11:08

Nu este grotesc și nu este de tot rîsul. Koln-ul are dreptate. Iar arbitrajul video este cel mai mare nonsens din istoria fotbalului.

Este suficient sa te uiti la reluari sa iti dai seama ca portarul este jenat de un coechipier. Arbitrul de centru nu vede lucrul asta din pozitia in care se afla si da fault la portar, adica greseste. Eroarea este corectata de tehnologia video. Mi se pare cea mai ok chestie introdusa in fotbal dupa foarte mult timp. Cand se va baga si eliminare direct pentru simulare de orice fel, voi pe si mai multumit. FC Koln poate sa depuna zece mii de contestatii, le vor aia cu monitorul in cap :)))) Ar face mai bine sa il asculte pe ala de la Dortmund: la 0-5 te duci acasa si inveti si tu sa joci fotbal ca sa nu te mai faci de ras.

jalabert
jalabert  •  18 Septembrie 2017, 12:02
Postat de ucluj2011 pe 18 Septembrie 2017, 11:08

Nu este grotesc și nu este de tot rîsul. Koln-ul are dreptate. Iar arbitrajul video este cel mai mare nonsens din istoria fotbalului.

Esti prea prost si te faci de ras de fiecare data cand deschizi gura prostalaule.

ucluj2011
ucluj2011  •  18 Septembrie 2017, 11:08

Nu este grotesc și nu este de tot rîsul. Koln-ul are dreptate. Iar arbitrajul video este cel mai mare nonsens din istoria fotbalului.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează