INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

VIDEO Scandal monstru în Franţa » Brandao i-a spart nasul lui Motta, PSG cere suspendarea pe viaţă!

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 17 august 2014 11:47

Supărat că Bastia a pierdut în faţa lui PSG cu 2-0, Brandao şi-a vărsat nervii pe fotbalistul parizienilor, Thiago Motta.

Atacantul lui Bastia l-a aşteptat după meci pe Motta pe tunelul care duce către vestiare, după care i-a aplicat un cap în gură şi a fugit. Totul a fost prins însă pe camerele de supraveghere, iar acum Brandao riscă un an de suspendare.

"Este ceva serios. Nu putem lăsa un gest aşa de urît să dăuneze imaginii fotbalului. Thiago Motta are nasul spart şi va lipsi în următoarele patru partide. Sper ca jucătorul Bastiei să fie aspru pedepsit, poate chiar pe viaţă", a declarat preşedintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi.

VEZI VIDEO:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (52)
valah_basist
valah_basist  •  17 August 2014, 23:13
Postat de dinamo48ms pe 17 August 2014, 15:44

FRATILOR, SCAPATI TARA DE CIUMA ROSIE! ORICINE, DOAR COMUNISTII DE PSD-ISTI SA NU IASA! SPER SA MERGA CAT MAI MULTI BUCURESTENI SI ARDELENI SA CONTRABALANSEZE VOTURILE PROSTIMII DIN MOLDOVA SI DIN SUD!

BRAVO!!! Si nu o zic fiindca esti dinamovist, ci fiindca asa ar trebui sa gandeasca orice om normal din tara asta! MOARTE valahului, MOARTE comunistilor, MOARTE tortionarilor!

sandokhan97
sandokhan97  •  17 August 2014, 21:35
Postat de xhthu pe 17 August 2014, 12:23

astia au reputatie de korsikani dintotdeauna ,sunt un fel de rrapid ai frantei .tin minte si cand steaua a scos bastia din cupa uefa prin 97-98 ,a fost macel pe teren,intrau sa rupa picioare ,flegme din tribune ,bataie la vestiar dupa meci si alte ţiganeli . ce a facut brandao nu e nimic

cred ca nu voi uita toataa viata meciul ala. de altfel nici numele echipei nu te lasa sa uiti evenimentele de la meciul respectiv. ar trebui organizat un tur-retur intre Bastia si o echipa de prin liga a 4-a, a 5-a de la noi si sa-l punem arbitru pe Morosanu, mama mama ce rating iese acolo :))

khal_37
khal_37  •  17 August 2014, 17:59
Postat de dinamo48ms pe 17 August 2014, 15:44

FRATILOR, SCAPATI TARA DE CIUMA ROSIE! ORICINE, DOAR COMUNISTII DE PSD-ISTI SA NU IASA! SPER SA MERGA CAT MAI MULTI BUCURESTENI SI ARDELENI SA CONTRABALANSEZE VOTURILE PROSTIMII DIN MOLDOVA SI DIN SUD!

IN SFARSIT UN dinamovist INTEGRU!!!! Nu-mi vine sincer sa cred, obisnuit cu puslamale comuniste tip ave, smartex, raducioiu 80, manelistul/cocalar 72, anton casheta stramta, injineru', ciocanitoarea, valiza, bulevardul etc etc. INTR-O PADURE DE USCATURI, UN BRAD VERDE SI INALT, MORALA: FIECARE PADURE DE USCATURI, ISI ARE PROPRIUL COPAC VERDE SI SANATOS!

Vezi toate comentariile (52)
Comentează